Mainos

Äidin koskettava kuva poikansa viimeisistä hetkistä: "Tämä on hetki, jolloin sydämeni särkyi”

Äiti jakoi kuvan sydäntäsärkevästä hetkestä, jolloin hän joutui sanomaan pojalleen lopulliset hyvästit. Hetkestä, joka mursi hänen elämänsä.

Australialaisäiti Catherine Hughes joutui sanomaan jäähyväiset pojalleen, joka menehtyi hinkuyskään vain 32 päivän ikäisenä. Äiti jakoi kuvan koskettavista jäähyväisistä jakaaksen edes osan tunteista, joita hän on joutunut tämän raskaan matkan aikana kokemaan. 

– Tämä on hetki, jolloin sydämeni särkyi. Tämä on hetki jolloin ymmärsin, ettet tule selviämään. Tämä on hetki, jolloin elämäni kääntyi ylösalaisin. Tämä on hetki, jolloin halusin oksentaa pelosta. Tämä on hetki, jolloin en halunnut päästää irti kädestäsi. Tämä on hetki, jolloin opin, kuinka paljon sinua oikein rakastinkaan, äiti kirjoittaa Facebookissa jakamansa kuvan yhteydessä. 

Äidin rokote olisi voinut pelastaa lapsen

Kun lääkäri kertoi perheelle pojan vakavasta tilasta, Hughes kertoo tunteneensa ainoastaan vihaa. Hän tunsi vihaa lääkäriä kohtaan, joka oli aiemmin kertonut Riley-pojan olevan täysin terve. Hän oli vihainen itselleen ajatuksesta, jonka mukaan hyvin sujunut imetys oli merkki siitä, että kaikki olisi kunnossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin vihainen bakteerille, tälle näkymättömälle viholliselle, joka tuhosi poikani, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun lääkäri kertoi minulle, että Riley ei todennäköisesti tule selviämään, tuntui kuin joku olisi tunkeutunut rintaani ja vetänyt sydämeni mukaansa. Tuntui, kuin vatsani olisi täytetty kivillä ja käteni alkoivat täristä.

Suru-uutisen kuuleminen sai koko perheen shokkiin. He eivät koskaan saisi viedä poikaansa tai pikkusisarustaan kotiinsa eivätkä katsoa enää hänen sinisiin silmiinsä. Nelihenkinen perhe muuttuisi yhdessä hetkessä kolmihenkiseksi.

Maailmassa esiintyy vuosittain 20–40 miljoonaa hinkuyskätartuntaa ja noin 300 000 kuolemantapausta. Lähde: Sairaslapsi

– Enemmän kuin mitään, tunsin menneeni rikki. Hinkuyskä tuhosi poikani elämän ja hänen kuolemansa tuhosi omani, äiti kertoo.

Raskaan menetyksen myötä äiti alkoi etsiä tietoa hinkuyskästä ja sai selville, että jos hänellä olisi ollut rokote, se olisi saattanut pelastaa myös hänen lapsensa hengen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä tieto ajoi äidin epätoivoon, ja tämän vuoksi äiti perustikin poikansa muistoksi Facebook-sivut, jonka kautta hän haluaa jakaa tietoa rokotteen tärkeydestä.

Vaikka lapsi olisi liian nuori saamaan rokotteen, äidin ottamanakin se voi pelastaa henkiä. 

Lähde: GoodtoKnow

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.