Mainos

Äidin koskettava kirjoitus vanhemman ja lapsen välisestä siteestä: "Olet hänelle aina koti"

Vaikka vuodet vierivät, äidin ja lapsen välinen side pysyy. 

Äidin ja lapsen välinen side on jotain sellaista, jota ei voi sanoin kuvailla. Samaan aikaan, kun yritämme kasvattaa lapsistamme itsenäisiä, itsestään ja perheestään huolta pitäviä aikuisia, toivomme heidän olevan aina luonamme ja tarvitsevan meitä.

Three Boys And A Mom -blogia pitävä Rachel julkaisi koskettavan tekstin tästä siteestä, joka kaikkien äitien ja heidän lastensa välillä vallitsee. Vaikka elämä kuljettaisi mihin suuntaan tahansa, äitiys on asia joka on ja pysyy.

"Olet edelleen hänen äitinsä"

Tämä uuteen suosioon noussut teksti on Tabitha nimisen naisen käsialaa ja se julkaistiin naisen blogissa ensimmäisen kerran vuonna 2011. Tekstin luettuasi et enää ihmettele, miksi tämä teksti koskettaa ihmisiä vuodesta toiseen. 

– Äiti on poikansa kotipesä. Olet hänelle aina koti, äiti aloittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun lapsesi oppii kävelemään, hän ottaa muutaman horjuvan askeleen ja palaa luoksesi. Kun hän oppii jotain uutta, hän katsoa sinua ylpeä ilme kasvoillaan. Kun hän oppii lukemaan, hän toistaa saman kirjan sinulle 20 kertaa putkeen, koska sinä olet se ihminen, joka kuuntelee häntä niin monta kertaa. Vaikka lapsi kasvaa, tietyt asiat eivät muutu.

– Kun hän urheilee, hän etsii katseellaan sinua katsomosta. Kun hän on kipeä, hän soittaa sinulle. Kun hän todella sotkee asiansa, hän soittaa sinulle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun poikasi on kasvanut isoksi vahvaksi mieheksi ja hänen tekee mieli itkeä, hän tulee luoksesi; mies voi itkeä äitinsä edessä tuntematta oloaan vaivaantuneeksi.

Silloinkin, kun poika on kasvanut mieheksi ja löytänyt elämänsä rakkauden, olet edelleen hänen äitinsä. Aivan kuin aurinko – se on ja pysyy, vaikka asiat muuttuisivat.

– Kun tiedät tämän sydämessäsi, kaikki muu elämässä loksahtaa paikoilleen, tekstissä muistutetaan.

Lähde: ScaryMommy

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.