Mainos

Äidillä ei ollut varaa leluun – Leo-poika jätti sydäntäsärkevän viestin kaupan pehmolelulaatikkoon

Supermarketin henkilökunnan eleellä oli suurempi merkitys kuin kukaan saattoi etukäteen uskoa. 

Kun kymmenvuotias, Liverpoolissa asuva Leo-poika vieraili äitinsä kanssa supermarketissa, hänen silmiinsä osui pörröinen panda-pehmolelu, johon poika rakastui välittömästi. Ongelma kuitenkin oli, että englantilaispojan säästöt eivät riittäneet lelun ostoon ja hänen äitinsä palkka tulisi vasta kuun puolivälissä.

Leo-poika ei kuitenkaan vaipunut epätoivoon, vaan keksi ongelmaan ratkaisun, joka on saanut lukuisten ihmisten sydämet sulamaan. Hän kirjoitti lelulaatikon kylkeen viestin kaupan asiakkaille.  

– Äidilläni ei ollut tarpeeksi rahaa ostaa pandaa minulle, joten hän ostaa sen minulle 15. heinäkuuta. Älä kiltti osta tätä, sillä se tekisi minut surulliseksi ja alkaisin itkeä. Kiitos todella paljon, toivoo toiveikas tulevaisuuden omistaja.

"Tämä on koko elämäni paras päivä"

Kun supermarketin työntekijät löysivät Leon viestin, he päättivät julkaista Facebookissa etsintäkuulutuksen järjestääkseen pojalle yllätyksen. Pojan sanoista liikuttuneet työntekijät olivat nimittäin päättäneet kerätä itse rahat kasaan ja lahjoittaa lelun tälle kekseliäälle pojalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pojan äiti Debbie Echos yllättyi toden teolla nähdessään poikansa käsinkirjoitetun viestin paikallisen uutismedian nettisivuilla. Onneksi viesti löysi perille, sillä sen avulla "toiveikkaan tulevaisuuden omistajan" unelma saatiin toteutettua. 

– Tämä on koko elämäni paras päivä, Leo kertoi perheen kävellessä ulos kaupasta upouusi lelu kainalossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Henkilökunnan teko ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, sillä perhe oli toipumassa raskaasta menetyksestä, joka heitä kohtasi alkuvuodesta. 

Tammikuussa perheen kuopus syntyi ennenaikaisesti ja kuoli vain muutama päivä synnytyksen jälkeen. Menetys on ollut raskas paikka koko perheelle, mutta äidin mukaan se on koskettanut etenkin lapsia, jotka odottivat pikkusisarustaan malttamattomina.

Tällä pienellä teolla oli pojan elämään suurempi vaikutus kuin kukaan uskoi.

Lähde: BoredPanda

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.