13-vuotias poika teki pihatöitä ostaakseen äidilleen auton: "En voi kuvailla, kuinka kiitollinen ja ylpeä olen"

1:22
Perhe adoptoi 1-vuotiaan 20 vuotta sisartaan myöhemmin.

Teini-ikäinen poika halusi yllättää äitinsä hankkimalla hänelle auton, kertoo Daily Mail.

William Robillon, 13, perhe on joutunut kokemaan viime aikoina useita vastoinkäymisiä, minkä vuoksi perhe joutui luopua autostaan. Williamin äiti, Krystal Preston, on kolmen lapsen ja kolmen koiran yksinhuoltaja, ja ilman autoa hänen oli lähes mahdotonta käydä töissä. 

Koska viime viikot olivat olleet Krystalille rankkoja ja kyynelten täyttämiä, William koki, että hänen äitinsä kaipaa piristystä.

– Näin YouTubessa videoita, joissa ihmiset yllättivät äitinsä uudella autolla. Halusin tehdä samoin, William kertoo. 

Hän törmäsi mieleisen auton myynti-ilmoitukseen Facebookissa. Auton omisti nainen, joka suhtautui pojan esittämään tarjoukseen aluksi hyvin epäröiden.

– Auto oli todella halpa, joten kysyin naiselta, jos voisin tehdä siitä vaihtokauppaa tai tienata auton itselleni. Aluksi nainen kieltäytyi, mutta hetken mietittyään nainen suostui, William kuvailee kaupantekotilannetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Poika hoiti leikkasi nurmikkoa ja teki muita pihatöitä naapurustossaan tienatakseen tarvittavat rahat auton ostamiseen. Williamin äiti eli koko ajan siinä uskossa, että hänen poikansa käy töissä tienatakseen hieman taskurahaa.

Äiti ei voinut uskoa yllätystä todeksi: "En voi kuvailla, kuinka kiitollinen ja ylpeä olen"

Eräänä päivänä William lähti tapansa mukaan töihin. Kun poika palasi myöhemmin kotiin, hän kertoi äidilleen ostaneensa tälle uuden auton. Äiti naurahti ja oletti pojan vain vitsailevan – kuka 13-vuotias nyt ostaisi vanhemmalleen auton? 

Kun äiti ei uskonut, William vei hänet heidän kotipihaan, jossa komeili pojan ostama valkoinen Chevrolet Metro -merkkinen auto. Pihassa seisoi myös auton entinen omistaja, joka lupasi viedä parivaljakon ajelulle. William hyppäsi auton kyytiin ja äiti seurasi ihmeissään pojan esimerkkiä. 

Kun kaksikko palasi kiertoajelun jälkeen kotiin, William sai äitinsä vakuuttuneeksi siitä, että auto on todella hänen. Äidin silmät kostuivat samalla, kun hän piti uutena autonomistajana käsissään auton omistuspapereita ja avaimia.

– En voi kuvailla, kuinka kiitollinen ja ylpeä olen, äiti sai sanotuksi pienoisen järkytyksen jälkeen.

Tapaus myös syyllisti

Vaikka äiti olikin saamastaan lahjastaan haltioissaan, hän poti pientä syyllisyyttä. Hän toteaa Facebook-kirjoituksessaan, että hänen tulisi äitinä huolehtia lapsistaan, ei päinvastoin.

– En voi mitenkään uskoa, että minun 13-vuotias lapseni ostaa minulle auton.

Loppujen lopuksi, perheenäiti on erittäin onnellinen etenkin siitä, että hänen perheensä pitää yhtä vaikeimmissakin tilanteissa.

Pojan toiminta osoittaa myös sen, että ikä on vain numeroita. Kuka tahansa voi saada aikaan muutoksen. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja