Mainos

Aho: Työreformi toimisi yhä

Keskustan entisen puheenjohtajan Esko Ahon mielestä keskustan työreformi vuodelta 1999 tepsisi Suomen talouden parantamiseen.

Keskustan entinen puheenjohtaja, nykyinen yksityisyrittäjä Esko Aho vaatii nykyhallitukselta veronkevennysten lisäksi muita päätöksiä Suomen talouden pelastamiseksi.
- Kaikki sen tietävät mitä pitää tehdä. Keskustan työreformissa vuodelta 1999 ne on koottu yhteen. Harmittaa ettei tilannetta käytetty hyväksi, Aho sanoo Aamulehden ja Turun Sanomien haastattelussa.

- Pitäisi uskoa, että nykymaailmassa lakien ja säädösten rinnalle tarvitaan markkinaehtoista ajattelua. Ahon jälkeinen keskusta on jo kertonut hylänneensä työreformiajatuksen "Atlantin syvänteisiin".

Aho torjuu uskomuksen, että Suomi pärjää tulevaisuudessakin, koska kilpailukykymme on kansainvälisten mittausten mukaan maailman huippuluokkaa.
- Kymmenen vuotta sitten Japani ja Saksa olivat tämän World Economic Forumin selvityksen kaksi kärkimaata. Nyt molemmat ovat syvissä vaikeuksissa. Nämä mittaukset eivät siis kerro mitään tulevasta, vaan korkeintaan olevasta ja pikemminkin menneestä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.