Mainos

Affleck vaitonainen häistä

Näyttelijä Ben Affleck runoili tiistaina haastattelussa elämän tarkoituksesta, mutta kieltäytyi itsepintaisesti puhumasta omasta tulevaisuudestaan Jennifer Lopezin kanssa. Pari perui häänsä viime vuonna liiallisen mediakohun vuoksi. Viime kuussa Affleck sanoi televisiossa, että hän ja Lopez ovat yhä yhdessä, mutta ovat tulevaisuudessa vaitonaisempia suhteestaan.

Affleck on nyt Pariisissa ohjaaja John Woon kanssa mainostamassa uutta elokuvaansa Paycheck. Hänelle esitettiin kaksiosainen kysymys, aikooko hän mennä naimisiin tänä vuonna. Affleck vastasi kysymyksen ensimmäiseen osaan ja väisti hääkysymyksen sanoen, ettei enää muista kysymyksen loppua.

Vaikka Paycheck onkin täpötäynnä Woon tyypillisiä autohurjasteluja ja henkeäsalpaavia toimintakohtauksia, Affleck ja Woo sanovat, että ihmisyys on elokuvassa keskeisessä roolissa.

Woo kertoo pohjanneensa kuudennen Hollywood-elokuvansa scifi-kirjailija Philip K. Dickin romaaniin kirjan viisaiden oivallusten, jännittävien tapahtumien ja rakkaustarinan vuoksi. Affleck puolestaan kertoo ottaneensa elokuvan pääosan vastaan saadakseen työskennellä Woon kanssa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja