Mainos

Aavistiko kissa sairauden? Ei suostunut poistumaan sydänvikaisen vauvan viereltä

Perheen kissa on pysynyt uskollisesti sydänsairaan vauvan vierellä heti ensitapaamisesta lähtien. 

Siggy-kissa tapasi perheen uusimman tulokkaan, 13 päivää yli lasketun ajan syntyneen Isaac-vauvan heti sen jälkeen, kun perhe oli palannut sairaalasta.

Lapsen vanhemmat kertovat, että kissa oli tehnyt välittömästi tuttavuutta, haistellut vauvaa ja hieronut päätään häntä vasten. Heti ensimmäisen tapaamiskerran päätteeksi kissa oli käpertynyt vauvan viereen ja alkanut kehrätä.

Tästä suloisesta hetkestä lähtien kissa on nukkunut vauvan vieressä tai sängyn alla aivan kuin vartioiden pienokaista. Vanhemmat uskovat kissan aavistaneen heti ensi hetkestä lähtien, että vauvalla ei ollut kaikki kunnossa. 

Kissa ei jätä vauvaa hetkeksikään valvomatta


Isaacilla todettiin vakavia sydänvaivoja pian syntymän jälkeen. Hän joutui ensimmäiseen sydänleikkaukseensa ollessaan vasta 12 viikon ikäinen.

– Kun Isaac joutui sairaalaan yli kuukaudeksi ollessaan kolmen viikon ikäinen, Siggy vietiin ystävälle hoitoon. Kun palasimme kotiin ja haimme kissan, se alkoi jumaloida Isaacia, äiti Kirsty Jai Skelton kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kissan uskollisuus ja rakkaus auttoivat vauvaa taistelemaan vakavan sairauden kanssa. Äiti kertoo lapsen parantuneen ja vahvistuneen todella hyvin kissan valvovan silmän alla. Hän lisää lsaacin olevan erittäin onnellinen lapsi, joka ei anna vaikeuksien nujertaa itseään.

Sairaalasta kotiin päästyään Siggy on pysynyt tiukasti Isaacin rinnalla, kehrännyt ja pitänyt sille seuraa. Kissan toiminta on loistava esimerkki lemmikin uskollisuudesta ja siitä, kuinka suuria asioita rakkaus voi saada aikaan. 

Ystävyys ei katso ikää tai lajia. 

0:23

Lähde: Lovemeow 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.