Mainos

Kuolemalta pelastettu kissanpentu ikävöi äitiään – muut lemmikit tarjosivat yllättävää tukea

Kuolemaan tuomittu kissanpentu pääsi rakastavaan kotiin, jossa se elää nyt onnellista elämää muiden lemmikkien pitäessä siitä hyvää huolta. 

Pieni kissanpentu oli vain kolmen viikon ikäinen, kun sen elämä oli päättyä kohtalokkaalla tavalla. Newyorkilaiseen turvakotiin päätyneelle yksinäiselle kissalle annettiin vain vähän armonaikaa, ennen kuin sen elämä päätettiin lopettaa.

Pienellä kissanpennulla ei ollut sisaruksia, ja se kaipasi todella äitiään. Onneksi kuvaan astui eläinrakas Kelly, jota pyydettiin tarjoamaan väliaikainen koti kovia kokeneelle kissanpennulle. 

Kissasta ja koirasta muodostui heti erottamaton kaksikko

Kun pentu saapui uuteen kotiinsa, perheen muut lemmikit osoittivat heti suurta myötätuntoa pennulle, jolla ei koskaan ole ollut omaa perhettä. Perheen koira Suzie on omistajan mukaan suuri kissojen ystävä, ja hän kertookin koiran tarjonneen välittömästi turvaa avuttomalle pennulle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nähtyään koiran rakkauden perheen uutta tulokasta kohtaan, nainen ei voinut tehdä muuta kuin ottaa Reggieksi nimetty kissa siipiensä suojaan. Nykyisin ainutlaatuiset ystävät ovat erottamattomat ja ottavat mielellään päiväunia kylki kyljessä.

Myös omistajan toinen kissa, yksisilmäinen Kushi pitää mielellään huolta perheen uusimmasta tulokkaasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se rakastaa pitää huolta kissanpennuista ja auttaa minua kaikkien sijoituspentujen kanssa, joita otan luokseni, Kelly kertoo.

Omistajan mukaan Kushi halailee kissanpentua aivan kuin se yrittäisi lohduttaa ja kertoa, että kaikki tulee olemaan hyvin. 

Myös tämä kaksikko on löytänyt toisistaan tukea ja turva. 

0:23

Lähde: Lovemeow

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.