Kaksikasvoisena syntynyt kissa pääsi pelastajan hoiviin: ”Se on ihmeellinen”

Kaksikasvoinen kissa on sulattanut ihmisten sydämet sitkeydellään ja valloittavalla olemuksellaan. 

Kun emokissa synnytti kolme tervettä poikasta eteläafrikkalaiseen perheseen, alusta asti oli selvää, että yksi näistä kissoista oli erityisempi kuin muut. Yhdellä vastasyntyneistä kissanpoikasista oli nimittäin kahdet kasot; kaksi nenää, kaksi suuta ja kolme silmää.

Pennun todettiin kärsivän craniofacial duplication -kehityshäiriöstä, jossa kasvonpiirteet tuplaantuvat kohdussa. Vaikka kissa todettiin muuten terveeksi, sen kaksi suuta tuottavat ongelmia ruokkimisen suhteen. Bettie Beeksi nimetyn kissan omistaja luovuttikin perheen uuden tulokkaan pian sen syntymän jälkeen henkilölle, joka on erikoistunut hoitoa vaativien kissojen hoitamiseen.  

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vein sen eläinlääkärille, ja ensimmäinen vaihtoehto oli lopettaminen. Mutta se oli todella sisukas ollessaan vasta yhden päivän ikäinen. Halusimme antaa sille mahdollisuuden, tuntemattomana pysyttelevä pelastaja kertoo.

Suloinen kissa on sulattanut some-yleisön sydämet

Uuden omistajan ei ole tarvinnut katua päätöstään, sillä harvinaisesta kehityshäiriöstä huolimatta Bettie Been kunto on hyvä, ja sen uskotaan kasvavan vahvaksi ja terveeksi kissaksi, jolla on toivon mukaan edessään pitkä elämä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on ihmeellinen. Aina kun katson sitä, en voi uskoa, että se on oikea. Elämme päivä kerrallaan ja toivon, että se jatkaa vahvistumistaan ja tulee olemaan minun ja mieheni seurassa vuosien ajan.

Kaksikasvoinen kissa on herättänyt runsaasti kiinnostusta, ja tämän vuoksi uusi omistaja onkin perustanut kissalle Facebook-sivut, jonka kautta kiinnostunut yleisö voi lukea Bettie Been kuulumisia. 

Lähde: TheDodo

***


Lue myös:

    Uusimmat