Mainos

Perheen koirat eivät suostuneet jättämään kuolevaa vauvaa – olivat tytön vierellä loppuun asti

Sairaalan henkilökunta teki poikkeuksen sääntöihin ja antoi perheen koirien viipyi vauvan vierellä viimeiseen henkäykseen saakka.

Perheen kahdeksanvuotias koira, Gracie, otti välittömästi varaäidin roolin Nora-vauvan saavuttua perheeseen. Aina kun vauva itki, basset hound -rotuinen koira juoksi tytön luokse varmistaakseen, että kaikki olisi kunnossa. Koiralla oli tapana nuolla vauvan kasvoja rauhoittaakseen hänet.

Iloinen perhe-elämä muuttui kertaheitolla, kun Nora oli viiden kuukauden ikäinen. Tyttö sai yllättäen halvauskohtauksen, jonka seurauksena hänen molemmat aivolohkonsa vahingoittuivat. Lääkärit tekivät kaikkensa, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä tytön pelastamiseksi. Vanhemmat olivat surun murtamia, ja se heijastui väistämättä myös perheen kahteen koiraan.

Koirat aistivat, että kaikki ei ollut kunnossa

Nora vietti elämänsä viimeiset viikot sairaalassa hengityskoneessa. Sairaalan henkilökunta halusi tehdä kaikkensa perheen eteen, ja he päättivätkin toteuttaa vanhempien hartaan toiveen. 

–  Kerroin, että jos koirat pääsisivät hänen luokseen, olisimme todella kiitollisia, perheen äiti Mary Hall kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hall lisää, että koirat olivat muuttuneet todella levottomaksi sen jälkeen, kun tyttö vietiin sairaalaan. He etsivät vauvaa ympäri asuntoa hädissään päivästä toiseen. Vanhempien toive toteutettiin sairaalan tiukoista säännöistä huolimatta.

– Kun sänkyä alennettiin, Gracie juoksi heti hänen luokseen ja ryhtyi nuolemaan Noran kasvoja.

Perheen molemmat koirat valvoivat taukoamatta Noran sängyn vieressä loppuun asti. Nora vietti sairaalassa kaiken kaikkiaan kolme viikkoa, kunnes hän menehtyi vammoihinsa rakkaidensa ympäröimänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lepää nyt ja varjele meitä, kunnes voimme taas olla yhdessä ja kuulla sinun naurusi, halata, suudella ja pidellä sinua uudelleen, vanhempien koskettavassa Facebook-päivityksessä sanotaan.

Vain päivää ennen tytön kuolemaa Noran isoäiti oli menehtynyt samassa sairaalassa. Ennen kuolemaansa hän oli kertonut olevansa valmis taivaaseen, jossa hän olisi odottamassa pikkutyttöä avosylin luokseen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: ABCNews, TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.