Mainos

A Company Finland osti osan Stellatum-lehtikustantajasta

Helsingin pörssissä noteerattava A Company Finland on hankkinut 34 prosenttia ammatti- ja erikoislehtien kustannustoimintaa harjoittavan Stellatum Oy:n osakekannasta.

Stellatum julkaisee ja kustantaa ammatti -ja erikoislehtiä, hakemistotuotteita ja sähköisiä sisältötuotteita erityisesti julkishallinnon, yritysmaailman ja kulttuurin aihealueilta. Yhtiö aloitti toimintansa ostamalla 1.3.1999 allekirjoitetulla kaupalla Editan lehdenkustannuksen liiketoiminnan.

Stellatumin liikevaihto oli 11.2.-31.12.1999 kaikkiaan 14,7 miljoonaa markkaa ja liikevoitto 1,9 miljoonaa. Yhtiössä on 11 työntekijää.

Stellatumin erikois- ja ammattilehdet ovat: Alara, Asu ja Rakenna, Finnish Business Report (FBR), Hallinto, Hiidenkivi, Kielikello, Kuluttajansuoja, Naistutkimustiedote, Rondo, SFS-Tiedotus, Språkbruk, Taito, Tasa-arvo, Terminfo, TestIT, Tietosuoja, Tukes-ohjeet, Visio, Ympäristö sekä Patentti- ja rekisterihallituksen kuulutusjulkaisut.

A Company Finland Oyj osti Stellatumin kolmelta osakkaalta osakkeita näiden omistusosuuksien suhteessa. A Company maksoi osakkeista 2,86 miljoonaa markkaa sekä 500 000 uutta A Companyn osaketta, jotka yhtiö luovuttaa myyjille suunnatulla osakeannilla.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.