6-vuotiaan syntymäpäivien surullinen käänne: Kukaan ei saapunut paikalle

Amerikkalaispojan syntymäpäiville ei saapunut kukaan kutsutuista 32 päiväkotikaverista.

Yllä olevalla videolla keskustellaan, osaavatko jo pienetkin lapset kiusata muita.

Arizonalainen Teddy oli järjestänyt 6-vuotissyntymäpäiväjuhlat Peter Piper Pizza -ravintolaan viime sunnuntai-iltapäivälle.

Pizzajuhliin pienen pojan merkkipäivän kunniaksi oli kutsuttu yhteensä 32 päiväkodin luokkakaveria vanhempineen.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teddyn äidin Sil Mazzinin alun perin jakamassa kuvassa juhlista voi nähdä surullisen pojan pizzojen ja juomien ympärillä. Kuvasta on sittemmin tullut viraali ja useat amerikkalaismediat, muun muassa Fox32 Chigago ja ABC Action News ovat uutisoineet siitä.

Satoja onnitteluja tuntemattomilta

Sil kertoo, että hän oli valmistanut jokaiselle 32 päiväkodin luokkakaverista herkkupussit, joihin kutsut oli laitettu. Äiti oli vielä jopa puhunut joidenkin vanhempien kanssa juhlista päivää ennen, eikä kukaan ollut sanonut, ettei pääsisi tulemaan.

Sosiaalisessa mediassa muun muassa eräs toimittaja on kerännyt onnitteluja Teddylle. Maanantai-illan perhe käyttikin Teddyn syntymäpäivän kunniaksi lukien satojen tuntemattomien ihmisten onnitteluja.

Teddy on saanut myös erilaisia lahjatarjouksia. Muun muassa paikallinen koripallojoukkue Phoenix Suns on kutsunut Teddyn katsomaan peliään keskiviikkona, jalkapallojoukkue Phoenix Rising peliään perjantaina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Fox32 Chigago, ABC Action News, Twitter, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat