Mainos

Surullinen kuva teinin yksinäisestä synttärijuhlasta leviää netissä – kukaan ei saapunut paikalle

Teinityttö joutui viettämään edellisen syntymäpäivänsä yksin, mikä sai tytön serkun toimimaan.

Hallee Sorenson on 18-vuotias teinityttö, jonka merkkipäivää juhlittiin lähes vuosi sitten apeissa tunnelmissa – tytön synttäreille ei saapunut yhtä ainutta vierasta.

Tytön serkku, Rebecca Lyn, julkaisi Facebook-sivullaan kuvan Halleen viimeisimmältä syntymäpäivältä. Kuvassa tyttö syö syntymäpäiväkakkuaan yksin ison, tyhjän pöydän ääressä. Sanomattakin selvää, että kuva on kerännyt osakseen sosiaalisessa mediassa rutkasti sympatiaa.

Jos Facebook-julkaisu ei näy, katso se täältä.

Rebecca kehuu julkaisussaan serkkuaan kauniiksi nuoreksi naiseksi niin sisältä kuin ulkoa. Rebeccan mukaan Hallee on hauska, fiksu, välittävä, urheilullinen ja suloinen. Tyttö pärjää hyvin koulussa ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Lisäksi tytöllä sattuu olemaan autismi.

Tyttö ei ole kuitenkaan koskaan antanut autismin vaivata itseään tai määrittää hänen persoonaansa.

Halleen 18-vuotissyntymäpäivä sai ikävän käänteen lähemmäs vuosi sitten. Hallee oli odottanut juhlia ystäviensä kanssa kärsimättömästi. Tyttö oli innoissaan keilaamaan menosta, hauskanpidosta ja herkkujen syömisestä, joita olisi luvassa. Hallee oli kutsunut kavereitaan koulusta ja naapurustosta jo ajoissa paikalle.

Halleen pettymykseksi kukaan ei kuitenkaan saapunut hänen syntymäpäivilleen.

Halleen autismin vuoksi tyttö on serkun mukaan lapsenmielinen, minkä vuoksi hänen oli vaikeaa peittää pettymystään ja suurta suruaan.

Nyt serkku vetoaa Facebook-julkaisussaan kaikkia lähettämään Halleelle tänä vuonna syntymäpäiväkortin. Rebecca toivoo voivansa tempauksella yllättää serkkunsa iloisesti isolla korttikasalla.

Hallee on kerännyt hurjan määrän kannustavia kommentteja Facebookissa. Ihmiset ovat osoittaneet empatiansa nuorelle naiselle ja kertovat toivovansa Halleen tulevan syntymäpäivän olevan paras ikinä.

Julkaisua on jaettu huimat yli 127 000 kertaa ja kommenttien perusteella Halleeta odottaa postilaatikossaan pian iso kasa onnitteluita ympäri maailman.


Lähde: NBC New York

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.