6 suloiselta vaikuttavaa tapaa uudessa kumppanissa – näiden pitäisi oikeasti soittaa hälytyskelloja

1:07

Monet romanttiselta vaikuttavat pienet teot tai ehdotukset voivat todellisuudessa kieliä ongelmista, väittää Popsugar.

Katso yllä olevalta videolta, mikä on suurin virhe parisuhteissa.

Muutamien kuukausien deittailun jälkeen kumppani voi alkaa vaikuttaa tutulta ja useat pienet, kiintymyksestä kertovat huomionosoitukset tuntua mukavilta.

Popsugar-sivuston haastattelemien asiantuntijoiden mukaan monet suloiselta vaikuttavat teot pitäisi kuitenkin ottaa hälytysmerkkeinä, sillä ne saattavat kieliä ongelmista nyt tai tulevaisuudessa.

Näihin tapoihin kannattaa asiantuntijoiden mukaan suhtautua kriittisesti.

1. Hän sivuuttaa ystävänsä takiasi

Aluksi voi vaikuttaa romanttiselta, kun kumppani haluaa vain ja ainoastaan viettää aikaa kahdestaan. Jos läheiset ystävät kuitenkin sivuutetaan elämästä jatkuvasti, voivat seuraukset kumppanille ja suhteelle olla negatiivisia.

Asiantuntijoiden mukaan kaikki tarvitsevat läheisiä ystäviä ollakseen terveitä emotionaalisella tasolla.

2. Hän tekstaa jatkuvasti

Jatkuva, koko ajan jatkuva tekstaaminen voi muuttua nopeasti mukavasta musertavaksi. Kiireiden keskellä tekstailu voi alkaa stressaamaan, varsinkin jos kumppani odottaa vastausta ja loukkaantuu, jos ei saa sitä heti.

Asiantuntijoiden mukaan terveempi tapa on pitää yhteyttä suhteellisen säännöllisesti, mutta myös kannustaa toista osapuolta olemaan läsnä siinä hetkessä, eikä roikkumaan puhelimen ääressä. Siten tapaaminen myöhemminkin on paljon mukavampaa.

3. Hänen some-kanavansa ovat täynnä kuviasi

Se, että kumppani haluaa jakaa kuvia teistä yhdessä sosiaaliseen mediaan, osoittaa, ettei hän halua peitellä suhdetta. Jos Instagram ja Facebook kuitenkin täyttyvät vain sinun ja yhteisistä kuvistanne, voi kuvien lisääminen alkaa vaikuttaa pakkomielteiseltä.

Asiantuntijoiden mukaan ei ole hyvä merkki, jos koko some-läsnäolo pohjautuu toiseen ihmiseen, eikä hänen lisäkseen halua jakaa mitään omista kiinnostuksen kohteistaan, harrastuksistaan tai kokemuksistaan.

4. Hän haluaa tavata heti vanhempasi

Jos olette vasta aloittaneet deittailun, ja kumppani haluaa heti tavata vanhempasi, voi se kieliä siitä, että hän haluaa hoputtaa suhteen etenemistä tai on siinä toista omistautuvammin sisällä. Asiantuntijat suosittelevat keskustelemaan ja selkeyttämään sen, missä suhteessa oikein mennään.

5. Hän käyttää hellittelynimiä liian aikaisin

Hellyyttelynimet, kuten ”rakas” ja ”kulta”, ovat suloisia ja tuntuvat hyvältä, mutta liian aikaisin suhteessa ne voivat pahimmillaan kertoa siitä, että toinen roikkuu sinussa tai on rakastunut liikaa liian aikaisin.

6. Hän haluaa muuttaa yhteen aivan liian nopeasti

Parin kuukauden deittailun jälkeen ei vielä pitäisi olla asiantuntijoiden mukaan kirjoittamassa vuokrasopimusta, sillä yhteenmuutto vaatii ajatusta ja suunnittelua. Mistä halu nopeaan yhteenmuuttoon oikeasti kertoo?

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja