Mainos

50-vuotias mies vangittu epäiltynä kuuden nuoren tytön hyväksikäytöstä Joensuussa

0:36

Kaikki uhrit ovat syntyneet vuonna 2005 ja he ovat kavereita keskenään, kertoo poliisi.

Rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoo, että hyväksikäytöt ovat tapahtuneet Joensuussa. Kaikki kuusi epäiltyä uhria ovat tyttöjä. Lisäksi kahden osalta selvitetään, ovatko he joutuneet rikoksen uhriksi.

Pääkuvan videolla Rikospaikka-ohjelmassa vieraillut Keskusrikopoliisin rikoskomisario kertoo Suomessa vuosittain paljastuvista tuhansista hyväksikäyttötapauksista.

Hämäläinen pitää mahdollisena, että uhreja on vielä lisää.

– Useita nuoria ja vanhempia on ollut meihin yhteydessä. Halusimme rauhoittaa tilannetta huhuilta. Toinen aspekti tiedottaa asiasta oli se, että jos joku nuori kokee, että häntä olisi mahdollisesti joku käyttänyt hyväksi tähän juttuun liittyen, hän voi olla yhteydessä.

Poliisi pyytää muilta mahdollisesti asiaan liittyviltä nuorilta yhteydenottoja asiaa hoitavan rikostutkijan numeroon 029 545 6318.

Epäilty kuuluu yhden uhrin lähipiiriin

Epäillyt rikokset ovat ajoittuneet vuosien 2015-2018 välille. 

Rikosnimikkeinä kokonaisuudessa ovat tällä hetkellä törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, viisi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sekä yksi sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito.

Rikoksesta epäilty 50-vuotias mies on vangittu todennäköisin syin rikoksista epäiltynä maaliskuun lopulla. Epäilty kuuluu yhden uhrin lähipiiriin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.