Uusi lapsiraiskausepäily Helsingissä: Kolmea alaikäistä epäillään törkeistä teoista

1:09
Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat puhuttaneet eduskunnassa.

Poliisi tutkii lapseen kohdistunutta törkeää raiskausta ja hyväksikäyttöä Helsingissä. Teosta epäillään kolmea henkilöä, ja myös he ovat alaikäisiä. Kyse on uudesta rikosepäilystä, joka ei liity Helsingin Roihuvuoressa vastikään paljastuneeseen seksuaalirikostapaukseen.

Rikosten epäillään tapahtuneen viime vuoden lopulla jollain Helsingin alueella.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss kertoo, että tapauksessa on yksi asianomistaja. Asiaa tutkitaan törkeänä raiskauksena sekä törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Enempää Forss ei tapauksen yksityiskohtia avaa. Hän ei ota kantaa esimerkiksi siihen, minkä ikäinen epäiltyjen rikosten uhri on, tai siihen, miten asia on tullut poliisin tietoon.

– Valitettavasti tämän enempää en voi asiasta tiedottaa, koska esitutkinta on vielä kesken ja kuulusteluja on suorittamatta. Lisäksi kaikki osalliset ovat alaikäisiä, hän kirjoittaa MTV Uutisille lähettämässään sähköpostiviestissä.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäiltyjä on kolme, ja he ovat syntyneet 2000-luvun alkupuolella.

Kaksi epäillyistä ovat julkisten rekisteritietojen perusteella ilmoittaneet asuvansa Helsingissä. Yhdellä ei tällä hetkellä ole vakituista osoitetta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja