Mainos

5-vuotias brittityttö siepattiin – poliisi etsii harmaata pakettiautoa

Poliisi on antanut lisätietoja vaaleasta pakettiautosta, jonka kyytiin 5-vuotias walesilaistyttö todennäköisesti siepattiin eilen.

Silminnäkijöiden mukaan pikkutyttö nousi harmaan pakettiauton kyytiin kotikadullaan Machynllethissa Isossa-Britanniassa. Poliisi on huolissaan pikkutytön kohtalosta.

Poliisin tutkimusten mukaan tyttö nousi kyytiin omasta tahdostaan, eikä sitä edeltänyt fyysistä pakottamista. Silminnäkijät, jotka ovat lapsia, ovat kertoneet pakettiauton olleen väriltään harmaa tai vaalea.

Havainnot väristä saattavat poliisin mukaan silti muuttua, sillä sieppauksen ajankohtana, alkuillasta oli jo hämärää katuvaloista huolimatta.

Poliisin mukaan lapset ovat kuvanneet autoa pieneksi edestä ja isoksi takaa. Pakettiauto saattoi siis olla merkiltään Ford Connect tai Land Rover.

BBC:nverkkosivujen mukaan useat silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä April Jonesin nousseen iltaseitsemän aikoihin maanantaina harmaaseen pakettiautoon lähellä omaa kotitaloaan. Lapset, joiden kanssa April leikki ulkona, ovat tapauksen ainoita silminäkijötä.

Poliisi epäilee tapauksessa sieppausta.

Jopa satoja vapaaehtoisia on tänään osallistunut April Jonesin etsintöihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.