5 iltarutiinia, jotka tekevät aamuistasi huomattavasti helpompia

Nappaa Mashable-sivuston vinkit, joiden avulla aamut muuttuvat ainakin pikkuisen paremmiksi!

”Mikä tuo ääni on? Ei kai herätyskello…”

Jos aamusi ovat yhtä tuskaa, nappaa nämä Mashable-sivuston vinkit, joiden avulla aamut muuttuvat ainakin pikkuisen paremmiksi!

1. Keskity KTT:hen

Listaa ennen nukkumaan menoa KTT:t, siis kaikista tärkeimmät työt. Se ei kenties rentouta juuri nyt, mutta kiität itseäsi aamulla, kun heräät puoliunessa. Tarkoitus ei ole, että teet vain kolme asiaa päivittäin; lista koostuu asioista, jotka on pakko hoitaa juuri huomenna.

2. Keräile mielessäsi pyörivä kuona yhteen paikkaan

Jos mielessäsi pyörii kymmenen työasiaa ja ratkaisematonta ongelmaa, kerää ne päiväkirjaasi. Kirjoittaminen on terapeuttista, ja asioiden kirjoittaminen auttaa prosessoimaan ajatuksia ja vapauttamaan ajatustilaa tärkeämmille asioille. Päiväkirja myös muistuttaa asioista, jotka pitäisi kenties hoitaa, mutta jotka jatkuvasti unohdat.

3. Tarkista säätiedotus, valitse vaatteet

Mitä enemmän teet illalla, sitä vähemmän tehtävää on aamulla, eikö? Älä sekoile vaatekaapillasi aamulla; laita asu valmiiksi eteisen tuoliin tai sinne, missä mieluiten pukeudut. Jos olet menossa aamulenkille, saat itsesi todennäköisemmin liikkeelle, jos kaikki treenivaatteet ovat jo valmiina.

4. Siivoa laukkusi

Laukun siivouksen jälkeen veska on aina ihanan kevyt. Kolmen viikon kuluttua se on mystisesti lihonut kaksi kiloa, ja raastaa olkapäätäsi… Poista laukustasi satunnaiset mainokset, kolikot ja roskat iltaisin, niin vältyt totaalikaaokselta.

5. Rentoudu suosikkitekemisesi parissa

Lepääminen alkaa jo ennen unta. Lempiharrastuksen parissa puuhasteleminen rentouttaa: lue kirjaa, katso jakso lempisarjaasi, soita äidillesi tai tee muuta ihanaa puolen tunnin ajan. Kun irrotat itsesi päivän oravanpyörästä, mielesi saa levätä. Rentouduttuasi myös nukut paremmin.

Eikö aikaa liikene rentoutumiseen? 


Lähde: Mashable.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja