Syö pieni lusikallinen tätä illalla – heräät aamulla pirteänä!

shutterstock_477524665
Kokeile univaikeuksiin luonnollista ja helppoa keinoa. Shutterstock

Monilla on vaikeuksia saada itsensä hereille aamulla. Helppo niksi lupaa, ettet enää koskaan herää aamulla väsyneenä.

Uniongelmat ovat hankala riesa ja ne vaikuttavat jaksamiseen päivällä. Uni on tärkeää jaksamiselle ja koko keholle. Tällä helpolla niksillä voit saada paremmat yöunet! Nauti, joka ilta puolikas teelusikallinen hunajan ja himalajan suolan sekoitusta. Se on täysin luonnollinen keino parantaa yöunia ja herätä aamulla pirteämpänä.

Unta parantavat vaikutukset ovat erityisesti peräisin himalajan suolasta, joka on luonnollista ja kemikaalivapaata. Healthy Food House -sivuston mukaan himalajan suola voi säädellä serotoniinin ja melatoniinin määrää elimistössä ja voi näin ollen vaikuttaa uneen positiivisesti.

Tarvitset

1 tl himalajan ruususuolaa

5 tl hunajaa

Sekoita ainekset hyvin yhteen ja laita suljettuun astiaan.

Ota ½–¾ teelusikallista seosta joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Aseta lusikka kielen alle, anna imeytyä ja se alkaa heti vaikuttaa. Halutessasi voit myös lisätä seosta kuumaan veteen ja juoda sen teen tapaan. Toista joka ilta!

9:30

Korjaus: 23.9. klo. 10:54 Tarkennettu himalajan suolan mahdollisia vaikutuksia ja poistettu tieto verenpainetta alentavasta vaikutuksesta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja