30-vuotias nainen teeskenteli sairastavansa syöpää pelastaakseen avioliittonsa: "Vihaan itseäni"

Yhdysvaltalaisnainen turvautui äärimmäiseen temppuun pelastaakseen avioliittonsa, kertovat muiden muassa Yahoo Lifestyle sekä New York Post.

Pohjois-Carolinassa asuva Amy Hammer, 30, joutui pidätetyksi jäätyään kiinni julmasta valheesta. Nainen oli väittänyt sairastavansa syöpää, kroonista lymfaattista leukemiaa, pelastaakseen rakoilevan avioliittonsa.

Amy oli vienyt valheensa niin pitkälle, että hän oli pystyttänyt varainkeruusivuston saadakseen rahaa syöpähoitoihinsa. Sivustolla Amy kertoi ”sairastamisestaan” ja myi esimerkiksi T-paitoja.

Nyt poliisi selvittää, kuinka paljon Amy ehti kerätä varoja ja kuinka moni on joutunut valehtelun uhriksi. Amya vastaan on nostettu syytteet rahankeräysrikoksesta. Hän jäi kiinni valheesta anonyymin lähteen otettua yhteyttä paikalliseen seriffiin.

Hetken mielijohde aiheutti lumipalloefektin 


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Mediatietojen mukaan Amy valehteli pitääkseen avioliittonsa koossa. Amy pelkäsi miehensä jättävän hänet vuosien yhdessäolon jälkeen ja oli kauhuissaan.

– Se oli impulsiivinen teko, joka lähti vyörymään lumipallon lailla, Amy kertoi WGHP-uutisasemalle.

Vaimo ja kolmen lapsen äiti on nyt myöntänyt, ettei hänellä ole syöpää.

– Minun täytyy elää tekojeni kanssa ja vihaan itseäni, Amy tuskaili.

Hän pahoittelee valehteluaan ja satuttamiaan ihmisiä. Amy on luvannut palauttaa kaikki keräämänsä rahat niiden lahjoittajille.

Myös Amya avustanut Trinity Wesleyan kirkko on perunut lahjoituksensa ja vetänyt tukensa naiselta.

Lue myös:

    Uusimmat