Mies valehteli vaimolleen yhdeksän vuoden ajan sairastavansa leukemiaa

13:32

Englantilaisnainen järkyttyi, kun hän sai selville aviomiehensä valehdelleen hänelle syövästä yhteensä yhdeksän vuoden ajan ja huijanneen sairauden avulla naisen äidiltä tuhansia euroja, kertovat muun muassa BBC ja Leichestershire Live.

Yllä olevalla videolla keskustellaan uusista keinoista, joilla syöpää voidaan pyrkiä parantamaan!

Leicesterissa asuva Lucy Witchard, nyt 31, tapasi David Carrollin, 35, vuonna 2006. Jo heti silloin mies kertoi sairastavansa leukemiaa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2011.

Neljä vuotta kestäneen avioliiton aikana David kertoi Lucylle, että hänellä oli todettu myös eturauhas- sekä vatsasyöpä. Koskaan vaimo ei kuitenkaan saanut lähteä mukaan kemoterapiaan sairaalaan.

– Hän sanoi, että "minä suojelen sinua tältä" ja että minusta tulisi liian tunteikas siellä, Lucy kertoo.

Vaimon epäilykset alkoivat lopulta pikkuhiljaa herätä. Jos hän kuitenkin kyseenalaisti hoidot Davidille, mies uhkasi häntä erolla ja sanoi, ettei suhde voinut toimia, jos vaimo ei luottanut häneen.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huijasi anopilta rahaa syöpähoitoihin

David sai Lucyn äidiltä 2 000 puntaa [2 700 euroa] voidakseen lähteä hoitoihin Yhdysvaltoihin kerrottuaan perheelle, että vatsasyöpä johtaisi hänen kuolemaansa. Linda Ecclesista oli tullut leski kolme vuotta aiemmin, ja perintönä hänelle oli jäänyt rahaa.

– Kuinka olisin voinut seurata sivusta tietäen, että minulla oli rahaa auttaa tyttäreni kuolevaa aviomiestä estäen tytärtäni tulemasta leskeksi, Linda sanoo.

Matkan aikana perheen epäilykset kuitenkin heräsivät, kun mies vain lomaili eikä ollut syöpähoidoissa.

"Hän varasti niin paljon elämästäni"

Kun David palasi, vaimo otti asian puheeksi, mutta mies menetti malttinsa. Hän yritti edelleen pitää illuusiota yllä.

– Hän jopa sai työkaverinsa soittamaan minulle esittäen hänen lääkäriään. Tiesin sen puhelun jälkeen, että avioliittomme oli ohi, Lucy kertoo.

Vieläkin nainen kertoo tuntevansa itsensä ”uskomattoman satutetuksi ja vihaiseksi”.

– Hän varasti niin paljon elämästäni.

Tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Erottuaan Lucysta vuonna 2015 David liittyi muun muassa rugbyklubiin, jossa hän myös valehteli terveydestään. Klubi muun muassa järjesti miehen nimissä kaksi eri hyväntekeväisyystapahtumaa, jossa kerättiin varoja Davidin valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Nyt David Carroll on tuomittu kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen petoksesta. Hänen täytyy suorittaa 180 tuntia yhdyskuntapalvelusta ja maksaa 2 000 puntaa korvauksia. Mies sai myös lähestymiskiellon vuodeksi ex-vaimolleen ja tämän äidille.

Carrollin puolustusasianajajan mukaan miehellä on todettu persoonallisuushäiriö, josta huijaus johtui ja johon hän saa nyt hoitoa. Puolustuksen mukaan mies teki petokset saadakseen huomiota ja sympatiaa, ei rahan takia.

– Kiroan sen päivän, kun tyttäreni tapasi tämän miehen. Hän on repinyt elämämme hajalle ja olen ällistynyt, ettei häntä lähetetty vankilaan. Toivon vain, että ihmiset lukevat tämän ja hän ei pysty enää huijaamaan keneltäkään rahaa valehtelemalla kuolevansa syöpään, Lucyn äiti Linda sanoi tuomion jälkeen.

– Kuinka hän saattoi tehdä niin – ja vielä omalle perheelleen?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja