3-vuotiasta lasta parkkihallissa Vantaalla lyönyttä naista ei ole vielä kuulusteltu – poika säikähti pahoin yllättävää tilannetta: "Onhan se pelottavaa, kun tuntematon henkilö lyö lasta"

Poliisi ei ole vielä kuulustellut toukokuun alussa Vantaalla Jumbon parkkihallissa kolmevuotiasta lasta lyönyttä naista. Naisen henkilöllisyys selvisi valvontakameran tallenteesta, ja hänelle on lähetetty kutsu kuulusteluun.

Viime viikolla kauppakeskus Jumbon parkkihallissa sattui raju autopalo. Lue lisää tapauksesta täältä.

Auto tuhoutui rajussa tulipalossa kauppakeskus Jumbossa 0:13

– Naiseen ei ole vielä oltu yhteydessä, mutta hänet on kutsuttu kuulusteluun. Juttua tutkitaan edelleen pahoinpitelynä ja tutkinta on kesken, tutkinnanjohtaja Heidi Niemi Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Naisen epäillään lyöneen kolmevuotiasta lasta kauppakeskuksen parkkihallissa Vantaalla torstaina 2. toukokuuta.

Silminnäkijä ei ole ilmoittautunut

Vanhempansa seurassa ollut kolmevuotias poika oli ajanut polkupyörällä Jumbon parkkihallin 2. kerroksessa. Poika oli vahingossa osunut pyörällään sivullisen naisen jalkaan, jonka seurauksena nainen löi poikaa ja kirosi.

Välikohtauksen jälkeen nainen asioi kauppakeskuksessa, ja hän tallentui valvontakameraan. Poliisi onnistui valvontakamerakuvien avulla selvittämään naisen henkilöllisyyden.

– Poikaa emme pysty kuulemaan, koska hän on niin pieni, mutta olemme kuulleet paikalla ollutta pojan huoltajaa. Hän kertoi, että aikuinen nainen löi poikaa ihan kunnolla. Poika tunsi kipua ja säikähti kovasti. Onhan se ollut pelottava tilanne, kun täysin ulkopuolinen henkilö lyö yllättäen lasta, Niemi kertoo.

Tapausta parkkihallissa todisti lastenrattaiden kanssa liikkeellä ollut mies, jota ei ole tavoitettu. Poliisi pyytää edelleen miestä ilmoittautumaan. Virka-aikana poliisille voi soittaa numeroon 0295  438 975.

Lue myös:

    Uusimmat