Nainen löi kolmivuotiasta lasta Jumbon parkkihallissa – poliisi selvittänyt naisen henkilöllisyyden: "Lapsi pelästyi kovasti"

Poliisi on selvittänyt valvontakameraan tallentuneen naisen henkilöllisyyden. Naisen epäillään lyöneen kolmivuotiasta lasta kauppakeskuksen parkkihallissa Vantaalla.

Tapahtumat saivat alkunsa viime torstaina, kun perheen kolmevuotias lapsi oli ajanut pyörällä Jumbon parkkihallin 2. kerroksessa. Poika oli vahingossa osunut pyörällään naiseen, joka oli lyönyt poikaa ja kironnut.

Välikohtauksen jälkeen nainen asioi kauppakeskuksessa, ja hän tallentui valvontakameraan. Poliisi on valvontakamerakuvien avulla onnistunut selvittämään naisen henkilöllisyyden.

– Nainen ei ilmoittautunut meille, mutta hänen henkilöllisyys on tiedossamme. Häneen ei ole vielä oltu yhteydessä, mutta asiassa tehdään normaali esitutkinta ja naiseen ollaan yhteydessä. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä, tutkinnanjohtaja, komisario Heidi Niemi Itä-Uudenmaan poliisista kertoo MTV Uutisille.

Poliisin mukaan lapsi tunsi lyönnin seurauksena kipua ja hän alkoi itkemään.

– Lapsi on pelästynyt tosi kovasti, Niemi sanoo.

Tapausta parkkihallissa todisti lastenrattaiden kanssa liikkeellä ollut mies, jota poliisi pyytää edelleen ilmoittautumaan. Virka-aikana poliisille voi soittaa numeroon 0295  438 975.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja