3-vuotias tyttö sai valita asunsa tarhakuvaan – huikea lopputulos!

Miksi sulautua joukkoon, kun voi erottua edukseen? Amerikkalaisen pikkutytön tarha-asusta tuli varsinainen hitti.

3-vuotias Kaylieann Steinbach ei aikonut jäädä muiden varjoon tämän vuoden luokkakuvassa päiväkodissaan.

– Minulla oli tavallinen asu valittuna hänelle. Mutta kun hän näki sen, hän sanoi: "Ei, Supertyttö!" kertoo Kaylieannin isä, Austin Steinbach.

Isä lupasi, että ottaa huudot niskaansa äidiltä, jos tämä suuttuisi asuvalinnasta.

Mutta kun Jami-äiti, 28, näki tyttärensä kuvan, ei hänkään voinut olla hymyilemättä. Ja kukapa voisi?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ottaa sen kaikkialle"

Ylpeä isä ei voinut olla jakamatta tyttärensä huikeaa tarhakuvaa Reddit-sivustolla, jossa se ansaitsemansa suosion. Eritoten kuulovammaisilta tullut palaute on lämmittänyt isää.

Niinpä. Jos pikkutytön kuvaa katsoo tarkasti, voi huomata, että supersankarin asun lisäksi tytön korvassa on kuulolaite.

– En voinut uskoa, että ihmiset huomasivat sen. Hän on 75-prosenttisesti kuuro kummastakin korvasta ja käyttää kuulolaitetta.

Isän mukaan tyttö ei kuitenkaan syntynyt kuurona. Vasta kun tyttö oli 2,5-vuotias, vanhemmille selvisi, ettei tämä kuullut kunnolla. Lääkärit eivät osanneet kertoa, miksi.

Tytön elämäniloa kuulovammaisuus ei ole kuitenkaan vienyt. Suloinen Kaylieann rakastaa supersankareita, kuten Hämähäkkimiestä, Hulkia, Thoria ja Ihmenaista. Eikä pikkutyttöä juuri näe ilman rakasta Teräsmies-nukkeaan.

– Hän ottaa sen kaikkialle mukanaan. Hän nukkuu sen kanssa, kylpee sen kanssa – se on hänen kanssaan juuri nyt tarhassa, isä kertoi People-lehden haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan levittyä netissä Kaylieannista on tullut Supertytön sijaan oikea supertähti kaikkien medioiden halutessa tavata taaperon. ABC:n toimittaja voitti tytön luottamuksen välittömästi esiteltyään itsensä viittomakielellä – ja pukeutuneena Kätyriksi!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Tarhakuvaan tarvitaan myös huikea kampaus – testaa vaikka nämä Frozen-letit!


Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat