Kukaan ei tullut koronan takia vauvakuviin, joten Talea keksi jotain aivan muuta: Tältä näyttävät Barbien ja Kenin äitiyskuvaukset

1:10
Olet kelannut kasettia kynän avulla! Asiat, joita nykyajan lapset eivät ymmärrä – muistatko nämä?

Valokuvaajana toimiva Talea joutui panemaan liiketoimintansa uusiksi koronaviruksen vuoksi.

Amerikkalainen Talea ottaa tavallisesti esimerkiksi vauvakuvia, mutta viruspandemian iskettyä hänen piti paikallisten koronasäännösten vuoksi sulkea liikkeensä, koska se ei toimi yhteiskunnalle kriittisellä alalla.

– Kun pandemia iskee ja pakottaa kaikki ei-elintärkeät yritykset sulkemaan ovensa ja ihmiset pysymään karanteenissa, se voi tehdä hulluksi. Tai sitten se voi puskea keksimään jotakin uutta, Talea kuvaili blogissaan maaliskuun 2020 lopussa.

Barbien raskauskuvaus. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Naapuri kutoi peiton "lapselle"

Kun Talea ei voinut kuvata asiakkaitaan, hän päätti keksiä jotakin aivan erilaista: hän päätti ottaa vauvakuvat Barbielle ja Kenille. Hän tekstasi naapurissa asuvalle ystävälleen ja kysyi, onko tämän perheellä Barbie-nukkeja, joita hän voisi lainata.

– Tein paljon poseerauksia, joita teen oikeiden asiakkaideni kanssa studiolla, mikä oli melko vaikeaa näin jäykkien kuvauskohteiden kanssa, ja vauvakin oli täysin hereillä, Talea veistelee.

Talea näpsi kuvia koko huhtikuun ajan. Kuvissa Barbie odottaa kaksosiaan, synnyttää heidät kotioloissa ja poseeraa onnellisena paidattoman Kenin rinnalla. Talea rakensi ja maalasi kuvissa näkyvän kehdon itse, ja kuviin nukkeja lainannut naapuri ihastui ideaan niin, että valmisti käsityönä minikokoisen vauvanpeiton ja pääpannan "lapselle".

Barbie synnytti ammeessa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Barbie, Ken ja perheen kolme lasta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jokainen asento vei aivan liikaa aikaa"

Kuvista tuli suosittuja, ja Talea päättikin jatkaa "nukkevauvakuvien" ottamista. Hän on jakanut ihailevalle yleisölleen jo kuvia esimerkiksi Bernadette- ja Kenton-nimisistä nukeista, jotka poseeraavat perhekuvia varten luonnossa.

– Tämä on ehkä suosikkini Barbie-kuvauksista koko kuvaussarjan aikana, vaikka jokainen asento veikin aivan liikaa aikaa, ennen kuin sain nuket tasapainoon niityllä ja sellaiseen poseeraukseen, jota toivoin, Talea kuvailee.

Kuvauksia vaikeutti esimerkiksi tuuli, joka tahtoi jatkuvasti kaataa Talean "asiakkaat".

– Äidin mekko on huippumuotia, sen olen tehnyt minä!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Bernadetten ja Kentonin vauvan dramaattinen syntytarinakin tallentui kuviin: Bernadette nimittäin synnytti Jeepissä tien laidalla, koska pari ei ehtinyt sairaalaan. Talea jopa valmisti "vastasyntyneelle" napanuoran oikeassa värissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Miten nerokas tapa käyttää vapaa-aika"

Seuraajat ottivat vauvakuvat innostuneesti vastaan. Moni on toivonut Talean kuville suursuosiota netissä.

– Nämä ovat suosikkiasiani, joita voin katsella nyt, Chelsea Stratton kehuu Facebookissa.

– Miten nerokas tapa käyttää vapaa-aikaa, Harini Lakshmanan sanoo.

– Kiitos tästä leveästi hymystä, joka nyt on kasvoillani! Kuvat ovat niin realistisia, Peggy Parritt-Vincent sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja