Danielle piirsi vauvalleen kulmakarvat – somessa paheksuttiin: "Tekisin sen luultavasti uudestaan"

Skotlantilaisäiti sai paheksuntaa osakseen somessa, kun hän jakoi kuvan pienestä tyttövauvastaa, jolle oli piirtänyt kulmakarvat. Tapauksesta uutisoi muun muassa Metro-sivusto.

Skotlantilainen Danielle McSherry-Shee, 27, piirsi kuuden viikon ikäiselle tyttövauvalleen meikkikynällä paksut kulmakarvat. Kun hän jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa, hän sai osakseen myös paheksuntaa.

Syynä uteliaisuus ja "opetus"

Danielle kertoo Metro-lehdelle, että hän piirsi kulmat kahdesta syystä. Ensinnäkin hän halusi nähdä, miltä tyttö näyttäisi, jos hänellä olisi kulmakarvat. Toisekseen hän halusi pilke silmäkulmassa opettaa tyttärelleen ”tärkeän opetuksen elämästä”: älä koskaan sammu juhlissa, tai muuten joku saattaa piirtää naamaasi jotain paljon pahempaa kuin pelkät kulmat.

– Käytin puuteriani ja piirsin hänelle kevyesti hieman samanlaiset symmetriset kulmakarvat kuin itselläni on. Kun Isabella heräsi, en voinut lakata nauramasta, joten otin kuvan ja pyyhin kulmakarvat pois. Ystävänikin nauroivat kovasti. Aion säilyttää tuon kuvan aina ja ehkä laittaa sen koristeeksi hänen 18-vuotissyntympäiväkakkuunsa, Danielle kertoi Metro-lehdelle.

Kaikki eivät nauraneet

Danielle latasi kuvan Facebookiin, mutta hän huomasi, että otos ei naurattanut kaikkia. Jotkut syyttivät häntä jopa lapsen pahoinpitelystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Danielle puolustaa tekoaan.

– Vauvani ei joutunut alttiiksi vaaralle ja toisissa Facebook-ryhmissä äidit puolustivat minua. Tekisin sen luultavasti uudestaan, koska se on niin huvittavaa!

Lue myös:

    Uusimmat