Mainos

Charlie puolustaa poikansa oikeutta käyttää mekkoa: "Antakaa lasten olla omia itsejään"

Viisivuotias Riley pyysi neljävuotissyntymäpäivälahjaksi äidiltään Tuhkimon mekkoa. Aikuiset eivät kuitenkaan osaa suhtautua pojan pukeutumiseen.

Charlie Hironsin, 25, poika Riley rakastaa mekon käyttämistä. Äiti avautuu Daily Mailissa siitä, miten tökerösti tuntemattomat aikuiset poikaan suhtautuvat.

Nyt 5-vuotias Riley pyysi äidiltään Tuhkimon mekkoa syntymäpäivälahjaksi täyttäessään neljä vuotta. Äiti osti mekon mielellään, mutta ilo lahjasta muuttui pian ahdistukseksi, kun perhe meni ravintolaan. Siellä aikuiset tuijottivat ja kuiskailivat pojasta.

– On naurettavaa, että poikien pitää tykätä yhdenlaisista jutuista ja tyttöjen toisenlaisista. Ketä kiinnostaa, jos poika pitää pinkistä väristä, tai tyttö haluaa mennä armeijaan? Antakaa lasten olla omia itsejään. Ei ole mitään tarvetta kommentoida poikaani tai sitä, miten kasvatan häntä. Jos et pidä hänestä, älä katso häntä, Hirons avautui.

Pojalla on nuoresta iästään huolimatta korvakorut: ensimmäisen korun jo nelikuisena saanut Riley pitää Hironsin mukaan korusta nyt vanhempana ja kutsuu sitä nätiksi. Vanhempana poika halusi lävistyttää myös toisen korvansa.

– Muutama ihminen on sanonut, että "en antaisi hänen käyttää kahta korvakorua, se on tytöille", Hirons kuvaa.

Riley harrastaa myös jalkapalloa, mutta rakastaa Disney-hahmoja. Hän on käynyt prinsessa-teemajuhlissa, joissa muut osanottajat eivät osanneet suhtautua asiaan. Rileytä on myös kiusattu koulussa.

– Prinssi-Riley tietää tasan tarkkaan, kuka hän on. Hän on hyvin avoin pieni poika, hyvin kypsä ja itsevarma, Hirons kuvaa.

– Jos ihmiset kysyvät häneltä hänen korvakoruistaan tai mekostaan, hän vain kertoo heille, mistä pitää. Hän on hyvä puolustamaan itseään.


***

9:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.