Mainos

3 vinkkiä hekuman huipulle: Nainen, näin saat orgasmin helpommin!

Orgasmin saaminen ei ole taattu juttu kaikille naisille. Jos tarvitset apua kliimaksin saavuttamisessa, nappaa Shape-sivuston vinkit haltuusi.

Naiselle orgasmi ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Etenkin yhdynnässä moni nainen jää auttamatta ilman loppuhuipennusta.

Jos kliimaksin saavuttaminen on sinulle vaikeaa, lue seuraavat Shape-sivuston listaamat vinkit, joiden avulla sinunkin on mahdollista päästä hekuman huipulle.

1. Kuuntele kehoasi

Harhailevat ajatukset ovat suurin syy sille, miksi naisilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmia, toteaa seksiterapeutti Vanessa Marin Shape-sivustolla.

Marinin mukaan naiset tekevät niin paljon asioita päivän aikana, että hetkeen keskittyminen voi olla vaikeaa. Eikä mikään tuhoa mahdollisuutta orgasmiin yhtä nopeasti kuin seuraavan päivän palaverin tai eilisen riidan miettiminen.

Ei olekaan ihme, että Sexual and Relationship Therapy -julkaisussa julkaistun tutkimuksen mukaan naiset, jotka onnistuvat unohtamaan kaiken muun ja keskittymään hetkeen, saavat orgasmeja useammin ja nauttivat seksistä enemmän kuin ne naiset, jotka harhautuvat ajatuksissaan seksin aikana.

Marin kehottaa kesittymään yhteen kehon osaan, jossa tuntuu hyvältä, kuten niskaan tai rintoihin, kun kumppani suutelee niitä. Tämä saa ajatukset takaisin itse asiaan, ja kiihottuminen voimistuu.

2. Hengitä oikein

Miten hengität kiihottuneena? Kokeile hengittää samalla tavalla, ja orgasmin saaminen helpottuu. Sisään- ja uloshengitykset voivat vaikuttaa tunteisiisi. Siksi esimerkiksi syvät, hitaat hengitykset voivat rauhoittaa, kun olet jännittynyt.

Marin kehottaa hengittämään nopeasti ja lyhyesti muutaman minuutin ajan valmistautuessasi orgasmiin, sillä se voi nostaa sydämen sykettä ja voimistaa tuntemuksia. Tai vaihda syvempiin, rauhallisiin hengityksiin, kun haluat rentoutua ja keskittyä hetkeen.

3. Fantasioi

Jos sinulla on vaikeuksia saada orgasmia, mieti lempifantasiaasi tai parasta seksiä, jota olet saanut. Älä mieti sitä, saatko vai et, sillä se voi heikentää halujasi. Mielikuvituksen käyttämisen on todistettu tekevän ihosta herkemmän, mikä auttaa ison O:n saavuttamisessa.

Lähde: Shape

***

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.