Mainos

23-vuotiaalle naiselle vankeutta naisen raiskaamisesta

Satakuntalainen 23-vuotias nainen on saanut kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion 18-vuotiaan naisen törkeästä pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Hän kidutti toukokuussa kahden rikoskumppaninsa kanssa nuorta naista yksityisasunnossa Harjavallassa.

Jokainen kolmikosta sai tuomion törkeästä pahoinpitelystä, mutta heistä vanhimman oikeus tuomitsi myös raiskauksesta. Oikeus määräsi raiskaukseen liittyvät tiedot salaisiksi.

Kokemäellä istunut Porin käräjäoikeus tuomitsi törkeään pahoinpitelyyn syyllistyneen 18-vuotiaan kolmen vuoden vankeustuomioon. 15-vuotias pahoinpitelijä sai vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion nuorena henkilönä tehdystä törkeästä pahoinpitelystä.

Rajua pahoinpitelyä vuorokauden ajan

Ennen toukokuun alun tapahtumia kaikki naiset olivat ystäviä keskenään. Syntyneiden erimielisyyksien jälkeen uhri alkoi saada uhkaavia viestejä tuomituilta naisilta. Uhri oli houkuteltu asuntoon, jossa alkoholia nauttineet naiset olivat tarjonneet hänelle juomia. Juomiin oli uhrin tietämättä sekoitettu Diapam-lääkettä.

Naiset olivat alkaneet pahoinpidellä uhria rajusti. Häntä oli muun muassa isketty useita kertoja veitsellä. Oikeus arvioi pahoinpitelyä kidutuksenomaiseksi ja nöyryyttäväksi.

Oikeuden antaman selosteen mukaan pahoinpitelijöistä vanhin käytti hyväkseen uhrin kykenemättömyyttä puolustaa itseään. Hän oli ollut uhrin kanssa sukupuoliyhteydessä. Rikoslaissa se tarkoittaa seksuaalista tunkeutumista toisen kehoon.

Uhri oli naisten armoilla noin vuorokauden. Lopulta he kuitenkin hälyttivät ambulanssin, kun uhrin tila heikentyi.

Tuomitut joutuvat maksamaan uhrilleen kärsimyskorvauksia yli 35 000 euroa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.