22 modernia muutosta – tällainen olisi Frendit-sarja vuonna 2016

Miltä näyttäisi modernisoitu, vuonna 2016 kuvattu Frendit-hittisarja? Ainakin hahmot viihtyisivät sosiaalisessa mediassa.

Frendit-sarja saattaa olla 22 vuotta vanha, mutta sarjan vitsit elävät yhä. Tarkemmin katseltuna voi kuitenkin huomata, että vuonna 2016 kuvattuna sarja olisi hyvin erilainen.

Britannian Metro-lehti listasi kohtia, jotka muuttaisivat konkreettisesti Frendit-sarjan kohtauksia ja jopa juonikuvioita. Vuoden 2016 Frendit-sarja olisi huomattavasti some-painotteisempi kuin sen pyöriessä vuosina 1994-2004.

22 modernia muutosta: Frendit vuonna 2016

1. Aloitetaan Frendien kokoontumispaikasta, kahvila Central Perkistä. Central Perk olisikin hipsterikahvila, jossa Frendit joisivat luomusoijamokkalatteaan ja keskustelisivat bändeistä, joista et ole kuullutkaan.

2. Tai sitten kahvila olisi vain Starbucks.

3. Tai vain baari

4. Kahvilan kahvi ei suinkaan olisi mitään perinteistä suodatinkahvia. Sarjassa nautittaisiin ajan tapaan esimerkiksi chai latteja ja kofeiinittomia kahvijuomia.

5. Toisin kuin 90-luvulla, nyt kukaan ei edes räpäyttäisi silmiään kuullessaan Carolin olevan lesbo.

6. Joey ei suinkaan olisi työtön näyttelijä. Hänhän olisi jo tosi-tv-tähti. Tribbianin elämästä kertova tosi-tv-sarja olisi välitön hitti.

7. Puoliakaan Central Perkissä käydyistä keskusteluista ei käytäisi. Eihän kukaan ehtisi keskustella twiiittailun lomassa.

8. Kahvilan kahvikupeista olisi lukemattomia kuvia Instagramissa seksikkäiden filttereiden kera.

9. Phoeben Smelly Cat -biisistä olisi tullut viraali. Se leviäisi somessa ja saisi sijan 1. iTunesissa.

10. Sitä gif-animaatiota, mitä Chandler Bingistä ei olisi tehty, sitä ei olisi olemassa.

11. Sarjassa nähdyillä ankalla ja tipulla olisi jo omat Instagram-tilit. Molemmilla olisi noin 20 000 seuraajaa, ainakin, helposti. #ankkajatipu

12. Rossin ja Rachelin on-offf-suhde olisi sekoittanut myös Facebookissa. It is complicated, you know?

13. Tyttöjen asunto olisi puolet pienempi. Eihän heillä tänä päivänä olisi millään varaa edes puolikkaaseen. Vuokrat 2016.

14. Rachel ei olisi töissä Ralph Laurenilla. Hän olisi bloggaaja-sensaatio, joka tunnettaisiin myös sekavista Snpachat-videoistaan ja trendikkäistä Instagram-kuvistaan.

15. Chandler olisi tavannut Janicen Tinderissä.

16. Tinderistä puheenollen. Joey olisi todellinen Tinderin painajainen! Miettikää nyt, Joey ja Tinder. Pyyhkäisy ja “How you doin’?”, pyyhkäisy ja ” How you doin’?”

17. Richard ja Monica eivät suinkaan olisi eronneet häissä. He olisivat puhuneet tunteistaan WhasAppin kautta. Ja se siitä.

18. ”Väärä nimi alttarilla” -kohtaus olisi levinnyt somessa kulovalkean tavoin! Oikeastaan siitä oltaisiin kuultu jo ennen kuin kukaan ehtisi sanoa tahdon. Kuvakaappaus shokkireaktiosta kasvoilla olisi myös kuumaa kamaa!

19. Joeyn ja Chandlerin 3D kartta Lontoosta. Äh, sehän olisi vain Googlemaps.

20. Phoebe ei olisi koskaan perinyt taksia. Hänen isoäitinsä olisikin ollut Uber-kuljettaja.

21. Ross olisi tiennyt, että Rachel JÄI POIS KONEESTA! Koska, no haloo, ”jäljitä puhelimeni” -toiminto.

22. Vähän väliä Rossin huomio herpaantuisi, sillä pitäisihän hänen pyydystää harvinainen Pokémon! Unohtamatta luentoa sen harvinaisuudesta.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat