19-vuotias tennislupaus yllätti Indian Wellsissä räppäämällä voittonsa jälkeen – kilpakumppani sivalsi: "Tätä oli vaikea katsoa"

19-vuotias Denis Shapovalov yllätti Indian Wellsin tennisturnauksessa viime viikolla räppäämällä voittonsa jälkeen. Kappaleen sanojen muistaminen tuotti kuitenkin vaikeuksia.

Shapovalov voitti yhdysvaltalaisen Steve Johnsonin viikko sitten sunnuntaina. 19-vuotias kanadalainen innostui suorituksestaan niin paljon, että löi vetoa stadion 3:n kuuluttajan Blair Henleyn kanssa. Shapovalov lupasi räpätä, jos voittaisi kyseisellä kentällä uudelleen.

Lupaus oli aika lunastaa viime tiistaina, kun kanadalainen kaatoi Marin Cilicin ja pääsi neljännesvälieriin. 

– Kadutko päätöstäsi?, Henley kysyi atptour.comin mukaan.

– En ole todellakaan valmis tähän, mutta aion yrittää, nuori lupaus vastasi ennen suoritustaan.

Shapovalov oli kirjoittanut lyriikat valmiiksi ja alkoi räpätä yleisön edessä ulkomuistista. Sanat kuitenkin unohtuivat nopeasti ja kanadalainen aloitti useamman kerran alusta.

19-vuotias lupaus oli kuitenkin kirjoittanut sanat puhelimeensa ylös ja sai räpättyä kappaleen loppuun asti.

– Rakastan saamaani tukea, jätän kaiken kentälle. Taistelen kuin susi. Palaan vielä tänne, joten hyvää yötä, kuului osa tennisässän kirjoittamasta säkeistöstä.

Jos twiitin video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Shapovalovin mielestä räppääminen suurelle yleisölle oli hauskaa, vaikka sanat unohtuivatkin. Hän esiintyi ensimmäistä kertaa yleisön edessä ja sai raikuvat aplodit.

– Pidän räppäämisestä, mutta ei ollut helppoa kasata ajatuksia ja muistaa lyriikoita heti ottelun jälkeen. Kirjoitin kahdessa tai kolmessa minuutissa jotakin ylös. En katsonut sanoja ennen kuin pelin jälkeen. Ajattelin, että herrajumala, miten sanat menevät, hän sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Yleisö vastasi Shapovalovin debyyttiin suurilla suosionosoituksilla, mutta australialainen kilpakumppani Nick Kyrgios irvaili ystävälleen Twitterissä.

– Olet tykki ja hullun hyvä vielä todella monta vuotta. Tätä oli kuitenkin vaikea katsoa, hän twiittasi.

Shapovalov putosi neljännesvälierissä puolalaiselle Hubert Hurkaczille.

Lue myös:

    Uusimmat