Madonnan kiertueen viimeisillä keikoilla sekava meno – huoltajuuskiista ratkeaa tänään

Ikonisen pop-tähti Madonnan käytös keikoilla on kiinnittänyt ihmisten huomion. Tähden kiertue päättyi sunnuntaina, mutta hän ehti kohauttaa vielä viimeisillä keikoilla. Käytöksen taustalla on huoltajuuskiista, josta tuomari antaa päätöksensä tänään maanantaina.

Pop-tähti Madonna on käynyt huoltajuuskiistaa pojastaan Roccosta entisen aviomiehensä Guy Ritchien kanssa. Tuomari antaa päätöksensä asiasta maanantaina. Hän päättää samalla mahdollisesti myös Roccon elatusmaksuista.

Tuomari kuuli tapaukseen liittyvät todisteet yksityisessä oikeudenkäsittelyssä Lontoossa. Madonna ei osallistunut käsittelyyn, koska hän oli Australiassa kiertueensa viimeisillä keikoilla.

Madonnan on toivonut, että Englannissa aloitettu käsittely päättyisi.

15-vuotias Rocco jättäytyi pois äitinsä kiertueelta loppuvuodesta ja on siitä pitäen majaillut isänsä luona Lontoossa. Hän kieltäytyi palaamasta Yhdysvaltoihin

Huoltajuuskiista on vaikuttanut tähden Rebel Heart -kiertueeseen, sillä tähti on käyttäytynyt pitkin kiertuetta melko kummallisesti.

Tähti kohautti viime viikolla kutsumalla lavalle nuoren naisfanin ja vetäisemällä tämän paidan alas, paljastaen fanin rinnan koko yleisölle.

Myöhemmin kävi ilmi, että fani oli vain 17-vuotias. Madonna lypsi sattumuksesta myös kiertueensa viimeisillä keikoilla lauantaina ja sunnuntaina Sydneyssä. Kiertue päättyi sunnuntaina.

Yhdessä vaiheessa lauantaista show’taan Madonna otti yhden taustatanssijoistaan polvelleen. Hän kysyi tältä, onko hän 15- vai 16-vuotias.

Tanssija vastasi olevansa 14-vuotias.

– Hyvä, pärjäänkin hyvin alaikäisten kanssa näinä päivinä, Madonna totesi ja läimäisi tanssijaa takapuolelle.

Madonna on myös aloittanut keikkojaan myöhässä. Toissa viikolla tähti aloitti keikkansa kolme tuntia myöhässä. Hän oli pukeutunut klovniksi ja kertoi yleisölle, että hän oli juonut alkoholia.

– En edes juo. Mutta minua on syytetty alkoholistiksi niin monesti, että minä alan juoda, hän sanoi Sydneyn keikalla ja haistatteli lausuntonsa perään.

Hän myös alleviivasi, että lapsen kaipaaminen ei ole rikos.

– En halua, että minua syytetään romahduksesta. Herra paratkoon, jos äiti kaipaa poikaansa, hän jatkoi.

Madonna kutsui Sydneyssä lavalle myös Game of Thrones -tähden Gwendoline Christien ja sanoi tälle haluavansa harrastaa seksiä tämän kanssa.

– Gwendoline, muru, voinko antaa sinulle molemmat banaanini? Haluan, että saat ne molemmat ja kun olet yksin iltaisin voit taistella niiden kanssa. Haluan, että teet niiden kanssa mitä haluat, sinulla on niin monia aukkoja. Sinulla on varmasti monia juttuja joita voit tehdä näiden kanssa, Madonna sanoi ja antoi tv-tähdelle kaksi banaania.

Christie totesi rakastavansa Madonna.

– Haluan panna sinua, Madonna tokaisi takaisin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kiertue alkoi syyskuussa ja siihen on sisältynyt 82 show'ta.

Lue myös:

    Uusimmat