Tennistähti riisui paitansa – fanit villiintyivät

Unkarilainen tennistähti Márton Fucsovics on lajissaan harvinaisenkin lihaksikas ilmestys. Mies sai Australian avoimissa fanit villiksi riisumalla paitansa pois.

Maailmanlistalla 78:ntena oleva Fucsovics hoiteli hiljattain Australian avointen avauskierroksella maailmanlistan numero 76:n, argentiinalaisen Federico Corian, viisieräisessä taistossa lukemin 4–6, 7–5, 2–6, 7–6, 6–2.

Paitsi että Fucsovics tarjoili yleisölle komeaa tennistä hän tarjosi show'ta myös voittonsa jälkeen. 30-vuotias unkarilainen repäisi nimittäin paitansa pois ja paljasti huomattavan lihaksikkaan ylävartalonsa. 

Vatsapalikat komeilivat, ja Fucsovics tarjoili nähtäväksi myös valtaisat tuplahauiksensa.

Fanit taputtivat ja hurrasivat unkarilaistähdelle ennen kuin mies puki paidan jälleen päälle ja poistui kentältä. 

Fucsovics on saanut otsikoita keränneen tempauksensa jälkeen raportoidusti myös ison joukon uusia faneja, jotka ovat löytäneet hänen Instagram-sivuilleen.

Myös Medvedeviltä show'ta

Fucsovicsin vedon jälkeen oman näytöksensä intoutui tarjoilemaan entinen maailmanlistan ykkönen Daniil Medvedev. Venäläistähti juhlisti voittoaan australialaisesta John Millmanista nostamalla shortsejaan ylös ja esittelemällä reittään hämillään oleva ilme kasvoillaan.

Aiemminkin erottuvia juhlistuksia tehnyt Medvedev vakuutteli, ettei hän yrittänyt jäljitellä Fucsovicsia, mutta antoi kysyttäessä kommenttinsa asiaan.

– Kyllä, uskon, että minulla on hiukan vähemmän lihaksia kuin hänellä, joten tämä oli myös itselleni nauramista, Medvedev sanoi ja lisäsi, että hänellä itsellään on "vähän lihaksia, mutta ei liikaa".

Fucsovics voitti toisenkin pelinsä

Fucsovics jatkoi Australian avointen avausottelunsa jälkeen voitokkaasti päihittämällä toisella rundilla eteläafrikkalaisen Lloyd Harrisin, mutta veisteli, että tuolloin oli "liian kylmää paidattomalle juhlinnalle".

Fucsovics on ollut kaksinpelin maailmanlistalla parhaimmillaan 31:ntenä vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja