18-vuotias sometähti julkaisi härskin videon – tuntematon äiti nolasi teinin perinpohjaisesti: "Sitä ei muuten tehdä noin"

Hauska testi paljastaa eron vanhojen ja nuorten tavassa esittää olevansa puhelimessa 0:33
Katso video: Miten näytät puhuvasi puhelimessa? Hauska testi paljastaa, oletko nuori vai vanha!

Teini-ikäisen sometähden härskiä hittivideota kommentoinut nainen vetosi kaikkiin äiteihin.

TikTok ei ole enää vain nuorten palvelu, sillä myös aikuiset ovat löytäneet tiensä lyhyiden videoiden maailmaan.

18-vuotias sometähti Jacob Sartorius sai huomata aikuisten läsnäolon TikTokissa palvelussa karvaalla tavalla. Eräs nainen nimittäin puuttui teinin härskiin videoon ja nousi tämän nolaamalla itsekin julkisuuteen.

Tuntematon nainen puuttui härskiin eleeseen

Kaikki lähti siitä, kun Sartorius jakoi 23,9 miljoonalle seuraajalleen bensa-aseman edustalla kuvatun videon. Jo 12,8 miljoonaa näyttökertaa saaneella pätkällä nuorukainen esittää laulavansa ja tekee lopuksi suuseksiä kuvastavan eleen – tai ainakin melkein.

Amerikkalaisäiti Kelsey Sneddon puuttui teinin härskiin käytökseen omalla videollaan. Sneddon keskeyttää videollaan Sartoniuksen klipin ja käskee nuorta tulemaan kotiin ennen kuin määrää tämän arestiin.

Todettakoon tässä välissä, että todellisuudessa kaksikko ei ole mitään sukua keskenään. Sneddon ottaa kuitenkin huolehtivan vanhemman roolin omakseen ja antaa Sartoriukselle neuvon tulevaisuuden seksikokemusten varalle.

– Sitä ei muuten tehdä noin, Sneddon sanoo viitaten nuoren suuseksieleeseen.

– Jos isäsi opetti tuon sinulle... Se käykin järkeen, hän vitsailee.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Yksi äiti kaikkien puolesta

Sneddonin humoristisella videolla on tätä kirjoittaessa 4,4 miljoonaa katselukertaa. Moni kommentoija kiittää naista ja sanoo samaistuvansa äitihahmoon, kertoo tapauksesta uutisoinut News.com.au.

– Olen löytänyt sen puolen TikTokista, johon kuulun, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Edustat kaikkia äitejä, toinen kommentoi.

Sneddon on itse kahden lapsen äiti. Hän sanoo, että vaikka videon on tarkoitus olla hauska, hän ei sietäisi, jos näkisi omien lastensa käyttäytyvän kuin Sartonius.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat