Mainos

15 minuutin haaste: Mies, näin autat naista saamaan orgasmin vartissa

Tiedätkö jo, miten saat kumppanisi kuumenemaan kiehumispisteeseen – sillä hyvällä tavalla? Näin autat naista saamaan orgasmin.

Naisen orgasmi on monimutkainen asia, joka ei tapahdu sormia napsauttamalla. Miesten kannattaa kuitenkin panostaa siihen, vinkkaa Men's Health -sivusto. Journal of Sex and Marital Therapy -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ne naiset, jotka todennäköisemmin saavuttavat orgasmin, vaativat ja haluavat nimittäin myös enemmän aikaa vällyjen välissä. Seksielämänne piristyy siis roimasti!

Helpotat maaliviivalle pääsyä, jos leikittelet alitajuntaisella esileikillä päivän aikana. Menkää nauramaan stand up -esitykseen tai tapaa hänet spinning- tai joogatunnin jälkeen. Näin hän on jo orgasmivalmiudessa, sillä vatsalihastreeni stimuloi kiertäjähermoa hänen lantionsa kautta.

Ja kun itse show lähestyy, tarjoa hänelle drinkit luonasi. Firenzeläiset tutkijat nimittäin huomasivat, että yhden tai kaksi punaviinilasillista juoneet naiset ovat kiihottuneempia. Kun pullo on tyhjä, voit laittaa kellon käymään. Sinulla on nyt 15 minuuttia aikaa.

15 minuuttia orgasmiin...

Investoi aluksi ainakin kolme minuuttia suutelemiseen. Lafayette Collegen tutkimuksissa huomattiin, että suutelu vähentää stressihormoni kortisolia, jolloin kiihotutte kumpikin nopeammin.

Suutelun lomassa kallista päätäsi oikealle. Saksalaistutkijoiden mukaan tämä saa sinut vaikuttamaan huolehtivaisemmalta, ja hänen elimistöönsä tulvii oksitosiinia, joka luo välillenne luottamusta ja saa hänet saavuttamaan huippunsa nopeammin.

Äläkä keskity suutelemaan vain hänen suutansa. The Art of Kissing -opuksen kirjoittanut William Cane otti selvää 50 000 naisen haluista. Naisista 96 prosenttia valitsi suudelman niskaan täydellisen esileikin salaisuudeksi.

Älä silti liioittele. Cane kehottaa laittamaan huulet hänen niskaansa vain silloin tällöin, jotta niska ei totu liikaa suukotteluun ja turru hellyydenosoituksiin.

Ja sitten asiaan: jokaisella kerralla, kun suutelet hänen niskaansa, riisu häneltä yksi vaatekappale. Sen lisäksi, että tämä edesauttaa ja nopeuttaa mahdollisuuksiasi auttaa hänet maaliviivan yli vartissa, se auttaa myös naista pääsemään eroon vartaloonsa liittyvistä huolenaiheistaan. Cincinnatin yliopiston tutkimuksen mukaan nainen nimittäin saavuttaa orgasmin nopeammin, jos hän tuntee olonsa hyväksi ollessaan alasti.

– Kehu jokaista aluetta kumppanisi vartalolla samalla, kun riisut häntä, kehottaa psykoterapeutti Christine Webber.

– Sinun hyväksyntäsi vähentää dramaattisesti hänen estojaan.

12 minuuttia orgasmiin...

Kun olet saanut riisuttua kumppanisi vaiheeseen, jossa hänellä on vielä alusvaatteet yllään, hidasta.

– Sivele ja hyväile häntä kankaan läpi sen sijaan, että hyökkäisit suoraan aarteen kimppuun, sanoo seksiterapeutti Paula Hall.

Hall kehottaa rakentamaan toiveita ja odotuksia sen sijaan, että aloittaisit heti suoran stimuloinnin keskeisillä alueilla.

Jos naisesta tuntuu, että on kiire, on hänen vaikeampi saavuttaa orgasmia, muistuttaa Webber. Esitä siis kuin teillä olisi kaikki aika maailmassa, mutta riisu hänen alusvaatteensa ja nappaa käteesi mansikantuoksuinen liukuvoide. Erään tutkimuksen mukaan mansikan tuoksu saa nimittäin aistit herkistymään.

Liikuttele sormiasi hitain, pyörivin liikkein juuri hänen vaginansa sisäpuolella. 

10 minuuttia orgasmiin...

Luotettavin keino saattaa nainen hekuman huipulle on suuseksi. The Big O -kirjan kirjoittanut Lou Paget suosittelee seuraavaa metodia: nosta toisella kädellä klitoriksen "huppua" ja nuolaise sivulta sivulle sen pohjalta, juuri klitoriksen yläpuolelta.

Aseta samalla toisen käden yksi sormi hänen välilihalleen eli alueelle, joka sijaitsee juuri vaginan alla. 

7 minuuttia orgasmiin...

Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan keskimääräinen aika naiselle orgasmin saavuttamiseen yhdynnän alettua on seitsemän minuuttia. Niinpä nyt on hyvä hetki aloittaa loppusuora hänen nautintonsa maksimoimiseksi.

Vältä syviä työntöjä ja keskity esimerkiksi tekniikkaan, jossa penis hieroo klitorista edestakaisella liikkeellä.

Voit myös kokeilla takaapäin-asentoa, jolloin stimuloit hänen G-pistettään, mutta pystyt myös hieromaan samalla klitorista.

1 minuutti orgasmiin...

Tässä vaiheessa naisen pitäisi jo puristaa lakanoita kiihkoissaan. Älä siis sorru vihoviimeiseen virheeseen – nimittäin siihen, että luulet tarvitsevasi vielä jonkun viimeisen kikkakolmosen. Love Her Right -kirjan osin kirjoittaneen Joni Fraterin mukaan naiset suorastaan vihaavat liiallista tekniikoiden vaihtelua.

– Se häiritsee meitä ja vie kiihottumisemme lähtöasetelmiin, Frater perustelee.

Etkä varmasti halua aloittaa alusta, kun olit juuri pääsemässä loppuun, ethän?

– Kun teet jotain, joka aiheuttaa positiivisen reaktion, jatka sen tekemistä, täysin samalla nopeudella ja voimakkuudella.

Onnistuitko?

Video: Ei ole häpeä turvautua apuvälineisiin! Millaisia seksileluja kannattaa omistaa?

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.