Mainos

74 vuotta Joe-sedän kohtalo on ollut mysteeri – perhe sai vihdoin tietää, mitä hänelle tapahtui sodan aikana

1:11

Nebraskan osavaltiossa Yhdysvalloissa asuva perhe saattaa pian huokaista helpotuksesta, kun heitä painanut epätieto toisen maailmansodan aikana kadonneen sukulaisen kohtalosta voi pian väistyä.

Sukulaismies katosi toisen maailmansodan aikana. Hänen kerrottiin kuolleen, mutta kukaan ei ole tiennyt, minne hänen lentokoneensa oli pudonnut. Miehen tai koneen jäänteitä ei löydetty.

Jake McFaddenin setä Joe oli toinen B-24 -koneen lentäjistä, kun se putosi Tyyneenmereen. Koko miehistön raportoitiin kuolleen. 

74 vuoden ajan miehistön ruumiit ovat olleet kateissa. Ihmisten tai koneen jäänteitä ei ole löydetty.

Huhtikuussa Jake McFadden sai kuitenkin tiedon koneen löytymisestä. Hän kertoo pitäneensä viestiä ensin huijauksena. 

Pian palaset kuitenkin loksahtivat paikoilleen. Etsintätyötä tekevä järjestö "Project Recover" oli paikantanut koneen Uuden Guinean alueelle.

Tähän saakka perheellä on ollut vain valokuvia, joiden kautta sukulaismiestä on voitu muistella. 

Korjaus 22.5. kello 20.45: Aiemmin tämän jutun paikalla julkaistiin epähuomiossa artikkeli, joka ei liittynyt jutussa olevaan videoon. Kyseinen CNN-artikkeli oli vuodelta 2017 ja julkaistu MTV.fissä jo aiemmin. 

Aiemmin julkaistuun artikkeliin pääset tästä linkistä: Kuvat teinipojan hurjasta löydöstä: Sodanaikainen lentokone ja ihmisjäänteet pellon uumenissa

Samalla tämän jutun otsikkoa ja tekstiä on muutettu jutussa olleen, tuoreen videon mukaisesti. Uutiskanava CNN on julkaissut kyseisen videon ja uutisjutun tänään 22.5.2018.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.