Perhe otti järeät keinot käyttöön kasvatuksessa: myy toilailleen teinin koko omaisuuden pihakirpputorilla

14-vuotias teinipoika päätti lähteä ajelulle perheen autolla. Isä kehitti hänelle erikoisen rangaistuksen.

Angel Martinez päätti tehdä pienen ajelun vanhempiensa autolla. Tätä seurasi melkoinen rangaistus, sillä Angel on vasta 14-vuotias eikä omista ajokorttia, kertoo Fox26.

Lähti ajelemaan Range Roverilla

Angel oli lähtenyt ajelulle vanhempiensa autolla sillä aikaa, kun nämä olivat juhlimassa hääpäiväänsä. Pian vanhemmat kuitenkin saivat soiton virkavallalta: Angel oli saatu kiinni, kun hän kiihdytteli perheen Range Roverilla naapuruston läpi.

Angel on aiemminkin joutunut ongelmiin toimintansa vuoksi. Isä Ramon kehitti pojalle rangaistuksen: tämä joutui antamaan pois kaikki tavaransa.

Outoja rangaistuksia on nähty aiemminkin. Vanhemmat Teksasissa valtasivat rangaistuksena lapsensa sometilit; tämä nimettömäksi jäänyt äiti sen sijaan pakotti tyttärensä pitelemään kylttiä, jossa luki ”valehtelin”. Amerikkalainen Brian puolestaan pani muita oppilaita kiusanneen poikansa juoksemaan koulumatkansa.

Jakoi omaisuutensa pois

Angel kertoi ajaneensa autolla, koska ei keksinyt muuta tapaa kuivata sitä pesun jälkeen.

Vanhemmat eivät olleet Angelin järkeilystä samaa mieltä. He panivat nuoren tyhjentämään huoneensa. Rangaistuksena Angel istui perheen talon edessä sängyllään vaatteiden, television ja muiden tavaroidensa kanssa ja jakoi omaisuutensa pois. Vieressä oli kyltti, joka totesi "anteeksi, että varastin vanhempieni auton ja ajoin ylinopeutta".

– Nyt hänen huoneensa on sataprosenttisen tyhjä, ja annamme kaikki hänen tavaransa pois, isä Ramon kommentoi.

– Halusimme lähinnä pyytää anteeksi. Olemme myös naapureita. Hän olisi voinut ajaa jonkun yli. Jotakin todella pahaa olisi voinut tapahtua.

Angelin mukaan rangaistus oli outo, mutta hän piti sitä reiluna.

Lue myös:

    Uusimmat