Mainos

12-vuotias tyttö esti autovarkauden – mursi ranteensa hakatessaan rosvoa paljain käsin

Kun tuntematon mies yritti varastaa perheen tila-auton, ei 12-vuotias tytär jäänyt toimettomaksi.

Yhdysvaltalainen Maddie Weiler, 12, osoitti melkoista rohkeutta käydessään autovarkaan kimppuun. 

Maddie ja hänen 7-vuotias pikkusiskonsa Mollie matkustivat tila-autossa äitinsä kyydissä, kun he osuivat onnettomuuspaikalle. Äiti pysäköi autonsa tien viereen, poistui autosta ja soitti hätänumeroon.

Samaan aikaan onnettomuuden aiheuttanut mies päätti hypätä tila-autoon, jossa Maddie ja Mollie odottivat äitiään. Mies olisi onnistunut kaahaamaan paikalta lapset kyydissään, ellei Maddie olisi keksinyt laittaa auton vaihdetta D-asentoon. Auto ei liikahtanutkaan, ja Maddie alkoi lyödä miestä niin raivoisasti että mursi oman ranteensa.

– En ajatellut kuin sitä, että tämä mies oli täysi psykopaatti ja hänet piti saada ulos autosta, Maddie kertoi paikallisen televisiokanavan haastattelussa.

Mies poistui lopulta tila-autosta, mutta yritti varastaa vielä useita muita ajoneuvoja ennen kuin poliisit ennättivät paikalle. Sekaisin ollut mies sai kaksi kertaa poliisin etälamauttimesta. Häntä odottaa syytteet autovarkaudesta, liikennepaosta sekä rattijuopumuksesta.

Maddien perheessä on niin poliiseja kuin palomiehiä, jotka ovat opettaneet hänet puolustamaan itseään. Maddien isä kuitenkin kertoo, että vaihteen laittaminen D-asentoon oli kokonaan tyttären oma idea.

Lähde: Autoblog

***

2:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.