12-vuotiaalla koskettava tavoite: Kerää rahaa ostaakseen hautakiven parhaalle ystävälleen

12-vuotias yhdysvaltalaispoika Kaleb Klakulak kerää rahaa ostaakseen hautakiven edesmenneelle parhaalle ystävälleen Kenneth Grossille, koska pojan äidillä ei ollut siihen varaa. Äiti on äärimmäisen liikuttunut Kalebin eleestä.

12-vuotias Kaleb Klakulak kerää rahaa erityistä joululahjaa varten. Yhdysvaltain Michiganissa asuva poika aikoo nimittäin ostaa hautakiven parhaalle ystävälleen, kertoo muun muassa Nzherald.co.nz-sivusto.

Kaleb ja Kenneth ”K.J.” Gross olivat olleet ystäviä toiselta luokalta lähtien. Toukokuussa Kenneth kuitenkin kuoli sydämen vajaatoiminnan seurauksena. Poika oli sairastanut vuosia syöpää ja häntä oli hoidettu monta vuotta kemoterapian avulla.

Äidillä ei rahaa hautakiveen

Kenneth laskettiin viimeiseen lepoonsa perheen sukuhautaan paikallisella hautausmaalla. Hänen äidillään ei kuitenkaan ollut varaa hautakiveen.

Kaleb onkin haravoinut lehtiä ja kerännyt pulloja. Lisäksi hän perusti nettikeräyksen saadakseen kasaan yli 3 000 dollaria.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähän mennessä hän on kerännyt yli tuhat dollaria. Rahat Kaleb on antanut Kennethin äidille, LaSondra, ”San” Singletonille.

– Rakastan Sania. Olin surullinen, kun hänellä ei ollut tuohon varaa, Kaleb kertoo Nzherald.co.nz-sivustolle.

– Halusin, että ihmiset löytäisivät Kalebin haudan, kun he menevät katsomaan häntä.

Kennethin äiti liikuttunut eleestä

Kalebin äiti Kristy Hall auttoi poikaa pääsemään alkuun rahankeräyksessä.

– Minusta on hyvä, että Kalebilla on näin tärkeä asia, johon hän voi keskittyä. Se auttaa häntä parantumaan. Se auttaa myös Kennethin äitiä, joka joutuu käymään merkitsemättömällä haudalla, Kristy kirjoitti Facebookiin.

Videolla keskustellaan surusta. Artikkeli jatkuu videon alla.


San kertoo olevansa äärimmäisen liikuttunut Kalebin teoista ja tämän kiintymyksestä hänen poikaansa kohtaan, myös tämän kuoltua. Naisen mukaan pojat olivat sukulaissieluja, kuin veljiä.

– Tuo kuvastaa vain sitä, millaisia ihmisiä he ovat. Se kertoo paljon myös Kennethistä, San kertoo.

– Hän vaikutti toisiin niin, että he haluavat tehdä hänelle jotain tällaista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja