11-vuotias tyttö sai puutarhaletkun hanasta pahan sähköiskun – kärsii vakavasta aivovauriosta

Australialainen 11-vuotias tyttö sai kotipihansa puutarhahanasta sähköiskun, joka vaurioitti vakavasti tämän aivoja. Lääkärit eivät usko tytön selviävän.

Tytön äiti Lacey Harrison oli lauantaina kastelemassa letkulla puutarhaansa kotonaan Perthissä, kun talon sähköt menivät poikki. Hän yritti kääntää sähköjä päälle sähkölaatikosta, ja sai siitä pienen sähköiskun. Vaikka Lacey soitti asiasta heti asumisesta vastaavalle jaostolle, häntä ei käsketty tehdä mitään tai vältellä koskemasta mihinkään.

11-vuotias Denishar Woods meni sammuttamaan puutarhaletkun, ja sai sen hanasta järkyttävän suuren sähköiskun. Sähköiskun väitetään olleen jopa yli 250 volttia, viisi kertaa enemmän kuin määrä, joka voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa ihmiskeholle.

Denishar vietiin heti sairaalaan, jossa magneettikuvaus on nyt osoittanut vakavan aivovaurion. Lääkärit pelkäävät, ettei tyttö selviä, jos hänet irrotetaan letkuista. Jos selviää, hän jäisi todennäköisesti vegetatiiviseen tilaan, Abc News.

– Niin lääkäri uskoo. Hän ei usko, että hän [Denishar] selviää, ja jos selviää, hän uskoo, että lopputulos on, että hän [Denishar] pystyy vain hengittämään eikä se ole hänen kaltaiselle pikkutytölle elämää, kertoo Denisharin täti Katrina Harrison.

Äiti kuitenkin haluaa uskoa ihmeeseen ja pitää tytön sairaalassa hengissä niin pitkään kuin tarpeen.

"Se on väärin"

Perhe vaatii nyt vastauksia viranomaisilta, joiden olisi pitänyt hoitaa ongelma ennen kuin näin kävi.

– Emme vain soita heille, koska meillä on tylsää tai ei mitään muuta tekemistä. Me soitamme, koska on ongelmia. Aina meille sanotaan, että odottakaa 24 tai 48 tunnin odotusaika, ja nyt minä olen menettämässä sisarentyttäreni, hän on menettämässä tyttärensä, jonkun sellaisen takia, jota ei olisi koskaan pitänyt tapahtua, Katrina sanoo.

– Se on väärin eikä se ole reilua.

Lähde: Abc News

***

6:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja