Mainos

10-vuotias ei osannut tehdä kotiläksyjään – pyysi apua poliisilta

Viidesluokkalainen amerikkalaistyttö turvautui poliisin apuun, kun matematiikan kotitehtävät osoittautuivat ylivoimaisiksi.

Ohiossa asuva Molly Draper jakoi kuvat hänen tyttärensä ja ohiolaisen poliisimiehen käymästä keskustelusta. 10-vuotias Lena oli törmännyt kotitehtävissään ongelmaan, jota ei osannut itse ratkaista. Niinpä neuvokas tyttö laittoi Facebookin välityksellä viestiä Ohion poliisilaitokselle.

Ja sai vastauksen.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Pikkutytön laitettua viestiä poliisilaitokselle kysäisi luutnantti B.J. Gruber tytöltä, mikä tällä on hätänä.

– Tarvitsen hieman apua kotiläksyjeni kanssa, tyttö viestitti.
– Ok, minkä asian kanssa?
– No, en ymmärrä (8+29)x15.
– Laske ensin sulut, joten siitä pitäisi tulla 37x15.
– Okei, sitten minulla oli tämä (90+27)+(29+15)x2, mikä minun pitäisi laskea ensin, jos sulut pitää laskea ensin.

Poliisilla oli vastaus tähänkin, valitettavasti hän kuitenkin opasti Lenaa hieman väärin: "Ota vastaus ensimmäisistä suluista ja lisää se vastaukseen toisista suluista ja kerro se vastaus kahdella. Tee vasemmalta oikealle ja sulut ensin", poliisimies opasti.

Tosiasiassahan kertolasku tulisi tehdä ennen ensimmäisten sulkujen laskua, mutta poliisimiehen osoittama apu on kuitenkin ihastuttanut ihmisiä. Gruber toivookin, että ajatus on se, joka merkitsee.

– Etenkin, koska vastaus oli väärä, oli Mollylta mukava ele huomioida yrityksemme auttaa hänen tytärtään matematiikan kotitehtävissä, poliisi totesi.

– Olin iloinen, mutta en yllättynyt, että he vastasivat niin nopeasti. He ovat mahtavia tavassaan kommunikoida yhteisön kanssa, Molly-äiti kehui CBS Newsille.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.