5-vuotias soitti hätäkeskukseen isoäidin nukkuessa – tuli toisiin ajatuksiin asiansa tärkeydestä poliisin saapuessa paikalle

8:50
Lapset kasvavat älypuhelin kädessään, suomalaisvanhemmat ovat huolissaan.

Viisivuotias poika sai pyyntönsä läpi soittaessaan hätäkeskukseen erikoisella asialla.

Kun Wyomingissa asuvan 5-vuotiaan Izaiah Hallin isoäiti oli vielä nukkumassa varhain sunnuntaiaamuna, pieni poika huomasi haluavansa pikaruokaa todella kovasti, uutisoi muun muassa Yahoo.

Poika sai yhdistettyä käytöstä poistetun puhelimen WiFi-verkkoon ja pystyi näin soittamaan hätänumeroon. Kun hätäkeskuspäivystäjä Sara Kuberski vastasi pojan puheluun, hän sai onnekseen kuulla, ettei kovin suurta hätää ollut.

"Voitko tuoda minulle McDonald'sia?" poika oli kysynyt ja toistanut kysymyksen hämmentyneelle Kuberskille.

Valitettavasti nainen ei voinut toteuttaa pojan pyyntöä, mutta joutui kuitenkin lähettämään konstaapelin paikalle varmuuden vuoksi tarkistamaan tilanteen.

Konstaapeli Dan Patterson lähti matkaan ja  päätti ilahduttaa pikkupoikaa.

– Ajattelin – hei, ajan McDonald'sin ohi matkalla sinne, ja voin samalla viedä hänelle jotain, Patterson kertoi ABC 13 -uutisasemalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aluksi kukaan ei avannut konstaapelille ovea, joten Patterson meni koputtelemaan Isaiahin ikkunaan.

– Ensimmäinen asia, jonka hän sanoi minulle, oli: "Isoäitini suuttuu niin paljon. Voitko, kiltti, mennä pois?"

Isoäiti ei kuitenkaan suuttunut. Sen sijaan hän oli iloinen, että Isaiah oppi, että hätänumero on vain hätätilanteita varten, eikä himoa pikaruokaan lasketa sellaiseksi. Vaikka tässä tapauksessa soitto hätäkeskukseen tosin kannattikin ja poika sai hampurilaisensa.

Hätäkeskuspäivystäjä Kuberski huomauttaa, että useimmat vanhemmat antavat lastensa leikkiä pois päältä kytketyillä puhelimilla, mutta eivät ymmärrä, että niillä voi edelleen soittaa hätäkeskukseen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: ABC 13, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja