Mainos

6-vuotiaan matematiikan tehtävä hämmensi vanhemmat – osaisitko itse ratkaista?

Pikkupojan kotiläksyt saivat vanhemmat hämilleen.

Kun ensimmäistä luokkaa käyvä 6-vuotias Penn Holderness toi kotiin matematiikan tehtävänsä, hänen vanhempansa joutuivat toteamaan, etteivät pystyneet auttamaan poikaansa viimeiseltä sivulta löytyneen tehtävän kanssa.

Tehtävänanto oli nimittäin niin vaikea, etteivät vanhemmat yksinkertaisesti osanneet ratkaista tehtävää. Koska he hämmentyivät niin paljon 6-vuotiaille tarkoitetusta tehtävästä, jakoivat he sen Facebook-sivuillaan muidenkin ihmeteltäväksi – ja ratkaistavaksi.

Suosittua YouTube-kanavaa pitävän perheen vanhemmat korostavat kommenttikentässä, että eivät syytä koulua liian vaikeasta tehtävästä, vaan halusivat vain osoittaa, kuinka eivät itse ymmärrä niitä. He myös kertoivat, että läksyjen muut tehtävät olivat helpompia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvassa on joitain kirjaimia, jotka on järjestelty tietyn mallin mukaan. Käytä salakielen avainta löytääksesi puuttuvan kirjaimen."

Kuvaa on kommentoitu Facebookissa jo yli 2300 kertaa, kun muut vanhemmat ovat myös osoittaneet hämmennystään.

"Mitä hittoa? En ole fiksumpi kuin ekaluokkalainen", kirosi Dawn Zawadzki.

"Mitä tarkoitusta tämä palvelee elämässä? Mitä tapahtui normaaleille matematiikan kotiläksyille?" kyseli puolestaan Nora Atkins.

Mikä on oikea vastaus?

Jotkut kommentoijat yrittivät tosissaan ratkaista tehtävää. Koska kyseessä on ekaluokkalaisten tehtävä, yksinkertaisin ratkaisu tuntuisi olevan vahvoilla. Suosituin vastaus olikin J. Mutta miksi?

Kommentoijat perustelevat vastaustaan sillä, että J-kirjaimen arvo taulukossa on 14, joten vinottain kirjainten yhteissummaksi tulisi tällöin 40 – kumpaankin suuntaan. 

Mikä on oikea vastaus sinun mielestäsi?

Lähteet: Someecards, Facebook

***

0:41

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.