Mainos

10 virhettä, joita naiset tekevät rakastuessaan liian nopeasti – ethän sorru näihin?

Liian nopeasti etenevä suhde ja roihuavat tunteet voivat vahingossa saada tulevan parisuhteen ajautumaan väärille urille. Ethän sorru näihin virheisiin?

1. Unohdat, miten olla yksin

Vaikka rakastuukin, ei kaikessa tarvitse olla kyse vain "meistä". Älä unohda koskaan omaa itsenäisyyttäsi ja sitä, miten voit itse tehdä itsesi onnelliseksi.

2. Kiirehdit harrastamaan seksiä

Jokaisella on itsellään yksin oikeus omaan kehoonsa. Intiimiyden ja seksin kanssa voi edetä omaan tahtiinsa, eikä sänkyyn tarvitse hypätä heti ensimmäisenä, toisena tai edes kolmantena päivänä. Seksin harrastamiseen kiirehtiminen liian ajoissa on aloittelijoiden virhe.

3. Yrität tehdä kaiken heti

Vaikka sinkkuna on aina unelmoinut romanttisista matkoista Karibialle, ihanista hiihtoretkistä Lappiin ja lauantai-illan tuplatreffeistä, ei kaikkia suunnitelmia tarvitse toteuttaa heti peräkkäin. Jos suhde on tehty kestämään, aikaa kyllä riittää niiden toteuttamiseen.

4. Unohdat ystäväsi

Uudessa suhteessa on hyvä muistaa myös omien ystävien rooli. Ystävät varmasti ymmärtävät, että juuri rakastunutta ei enää näe niin usein, mutta rakkauden pyörteisiin katoaminen ja ystävyyden unohtaminen ovat asioita, joista ystäväsi eivät välttämättä unohda tai anna anteeksi.

5. Teet kompromisseja silloin, kun se ei ole tarpeen

Sellaisiin rakkaan tapoihin, jotka tekevät hulluksi, ei tarvitse tottua. Rikkoutumatonta sidettä toiseen ihmiseen ei saa rakennettua, jos antaa standardiensa tippua jo heti alussa. Todellinen rakkaus ei vaadi omista periaatteistaan luopumista.

6. Suunnittelet koko yhteisen tulevaisuutenne

Häistä unelmoiminen ennen edes ensimmäistä vuosipäivää ei voi olla hyvä merkki. Jos keskittää ajatuksensa rakkauden voimistamiseen tänään, huominen tulee varmasti tullessaan.

7. Julkaiset heti kuvia sosiaalisessa mediassa

Kannattaa olla varma, että vierellä oleva rakas on todella se henkilö, joka vetää pääroolia elämässäsi, ennen kuin hänelle antaa roolin myös Instagramissa. Yhteiskuvien julkaisu voi kostautua, jos alkuhuuma ei etenekään. Kun suhde on julkinen, ei sitä voi enää piilottaa.

8. Laitat hänen unelmansa omiesi edelle

Kumppanin unelmilla ja toiveilla on väliä, mutta ei yhtään sen enempää kuin parisuhteen toisen osapuolenkaan unelmilla. Kun itse on onnellinen, voi vihdoin olla myös onnellisen pariskunnan toinen osapuoli.

9. Kiirehdit esittelemään hänet vanhemmillesi

Vanhempien tapaaminen sujuu yleensä suhteessa luonnollisesti, silloin kun itse rentoutuu ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Jos laatuaikaa kiirehtii järjestämään kumppanin ja oman äidin välille eikä hän ole vielä siihen valmis, voi aikainen esittely kostautua.

10. Välttelet kaikkia muita miehiä

Monien miesten tapailu samaan aikaan ei toki ole toivottavaa, mutta yhteydenpitoa kaikkiin miespuolisiin henkilöihin ei tarvitse eikä kannata lopettaa uuden suhteen alettua. Luvassa saattaa nimittäin olla kiusallisia anteeksipyyntöjä, jos miehet ovat ystäviä, jotka kannattaa säilyttää.

Lähde: Essence

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.