10 kiloa laihtunut Cristal Snow: Vihdoinkin minulla on takapuoli!

Tanssitähti Cristal Snow hoikistui intensiivisen tanssisyksyn aikana huimasti. Katso kuvat miehen muodonmuutoksesta!

Tähtitanssija Cristal Snow joutui jättämään tanssiparketit isänpäivänä 9. marraskuuta 2014 parinsa Kia Lehmuskosken kanssa. Cristalin tanssitaival oli värikäs ja täynnä tunteita.

Reilun parin kuukauden tanssitreenien aikana viihdemaailman kauhukakara pudotti painostaan merkittävän kilomäärän kesähöttöä ja sai vaihtokaupassa tilalle energisen olon.

– Tasan kymmenen kiloa on lähtenyt. Siinä on paljon nesteitä ja kesäpöhöä, sillä olin tosi pöhöttynyt kesän jälkeen. Kilot alkoivat lähteä tosi nopeasti, Cristal kertoo.

– Olen myös elämäni parhaimmassa kunnossa fyysisesti. 

Päivittäiset usean tunnin mittaiset tanssitreenit vaativat Cristalilta panostusta myös lepoon ja ravintoon. Tanssitähti lisäsi ruokavalioonsa smoothieita ja ruokaisia salaatteja, sekä jätti alkoholin juomisen koko kilpailun ajaksi.

– Join sunnuntaina pienen lasillisen punaviiniä, mutta se maistuikin pahalta! 

Cristal Snow’n ulkonäkö muuttui syksyn aikana hurjasti. Erityisen tyytyväinen mies on pyöristyneeseen takamukseensa.

– Mulle on tullut takapuoli! Olen kokeillut takalistoani, että herran jestas! Olen aina sanonut, että mulla on selkäranka, jossa on reikä, Cristal nauraa.

– Nyt on tosi hyvä fiilis pukea vaatteita päälle, hän hymyilee.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat