Mainos

10 000 ihmistä pakeni eläintarhasta karanneita tiikereitä

Jopa 10 000 kauhistunutta vierailijaa on joutunut pakenemaan eläintarhasta Intiassa, kun kaksi tiikeriä onnistui karkaamaan häkistään.

Bengalintiikerit pääsivät luikahtamaan keskelle vierailijajoukkoa, kun Guwahatin kaupungissa sijaitsevan eläintarhan hoitajat olivat puhdistamassa niiden häkkiä.

- Onneksi kissaeläimet pysyivät eläintarhan sisällä eivätkä yrittäneet lähteä seikkailemaan kaduilla, eläintarhan vartija Narayan Mahanta totesi uutistoimisto AFP:lle. - Evakuoimme välittömästi eläintarhan vierailijat ja yritimme paikallistaa eläimet. Tainnutimme nopeasti niistä toisen, joka makasi vesialtaan äärellä.

Myös toinen karkulainen saatiin pian tämän jälkeen kiinni.

Koillis-Intian suurimmassa eläintarhassa oli tapahtumahetkellä noin 10 000 kävijää, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Monet kuitenkin kauhistuivat vapaana löntystäviä tiikereitä ja juoksivat pakoon henkensä edestä.

Samassa eläintarhassa sattui välikohtaus myös vuonna 2007, kun keski-ikäinen mies kuoli jouduttuaan tiikerin raatelemaksi. Mies oli kiivennyt aidalle ottaakseen valokuvia tiikereistä.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.