Tytti Junnan vastaus työtarjoukseen sai Harri Moision ja Kim Sainion leuat loksahtamaan auki: "Emme ikinä osanneet ajatella tätä"

Tytti Junna nimeää rakkaimmat Korporaatio-hetkensä: ”Yksi kuulijamme lähti heittämään minua neljä tuntia edestakaisin” 2:03
Videolla Tytti Junna kertoo tilanteesta, jossa Korporaation kuuntelija pelasti hänet äärimmäisen tiukasta tilanteesta

Tytti Junna muisteli rakkaimpia Korporaatio-hetkiään Radiogaalan punaisella matolla.

Kaupallisen radioalan vuoden parhaimmistoa palkittiin perjantaina 12. huhtikuuta järjestetyssä Radiogaalassa Helsingin Messukeskuksessa.

Radio Rockin Korporaatio-ohjelmaa yhdessä Harri Moision ja Kim Sainion kanssa luotsaava Tytti Junna lipui Radiogaalan punaiselle matolle yllään näyttävä, violetti tylliunelma.

– Espoossa on ompelimo Midinette, ja siellä upea ompelija-suunnittelija Paula Nunoo, joka ottaa aina kreisit ideani vastaan hyvin rohkeasti. Kerroin hänelle, että haluan olla tällä kertaa gaalassa prinsessa ja kokea itseni prinsessaksi, hän kertoi asustaan MTV Uutisille.

– Olen joskus nuorempana ehkä hävennyt naisellista puoltani ja koin aina, että tosi naisellinen look on liikaa minulle. Mutta nyt ajattelin, että tänään haluan olla täysin prinsessana. Toki halusin ihan vähän himmata hommaa tämmöisillä Lordi-tyylisillä jykevillä kengillä, hän jatkoi ja näytti kimaltelevia, paksupohjaisia saappaitaan.

Junnan ja hänen kollegoidensa luotsaama Korporaatio-ohjelma oli Radiogaalassa ehdolla Vuoden radio-ohjelmaksi. Lisäksi Korporaatio 100 oli ehdolla Radiopromootio-kategoriassa ja kuittasikin kategorian voiton nimiinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Junnan mieleen on piirtynyt kaksi Korporaatio-hetkeä, jotka ovat hänelle erityisen rakkaita. Ensimmäinen sijoittuu hänen Korporaatio-taipaleensa alkupäähän.

– Minun oli tarkoitus tuurata hetken aikaa Korporaatiossa, silloin viitisen vuotta sitten. Yhtenä aamuna Harri ja Kim olivat sitten ihan täpinöissään ja lopulta uskaltautuivat kysymään minulta, että "Tytti, me haluaisimme, että jäisit tähän pidemmäksi aikaa, voisitko innostua? Lähtisitkö kanssamme tähän taipaleelle?"; Junna muistelee juontajakollegoidensa hänelle esittämää kysymystä.

Junnan vastaus löi Moision ja Sainion ällikällä.

– Vastasin heille, että ihana idea, mutta mä olen raskaana. Se oli ihan mahtavaa, koska herrat eivät tienneet siitä mitään, ja heidän suunsa loksahtivat lattiaan. He sanoivat, että "Olimme ajatelleet paljon eri vaihtoehtoja vastaukseksesi, mutta emme ikinä osanneet ajatella tätä", Junna kertoi.

Junnan raskausilmoituksesta alkoi keskustelu, jonka lopputulemana päätettiin, että Moisio ja Sainio odottaisivat Junnaa niin kauan, kunnes tämä olisi valmis palaamaan äitiyslomalta takaisin töihin. 

– Sillä tiellä ollaan vieläkin. Se oli niin kaunis hetki, kun sain herrat niin hämmennyksen partaalle, Junna kertasi.

Toinen Junnalle rakas Korporaatio-hetki on se, kun kuulija riensi auttamaan häntä tiukassa tilanteessa. Mitä tapahtui? katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat