Niko Saarinen ja Julianna Jokela paljastavat karmeimmat pilapuhelunsa: "Siinä melkein jo aseella uhattiin"

Niko Saarisen gaala-asu nähtiin Muodin huipulle -ohjelmassa! 5:40
Katso koko haastattelu: Niko Saarisen gaala-asu nähtiin Muodin huipulle -ohjelmassa!

Niko Saarisen ja Julianna Jokelan radiouralle on sattunut hämmentäviäkin hetkiä.

Kaupallisen radioalan vuoden parhaimmistoa palkitaan perjantaina 12. huhtikuuta järjestettävässä Radiogaalassa Helsingin Messukeskuksessa. Gaalan punaiselle matolle saapuivat näyttävinä NRJ:n Aamun juontajat Niko Saarinen ja Julianna Jokela, jotka ovat kumpainenkin gaalassa ehdolla Vuoden radiojuontaja -kategoriassa.

Kaksikko totesi MTV Uutisten haastattelussa, että heile on yhdentekevää, kumpi heistä pokkaa halutun palkinnon. Heidän mukaansa pääasia on, että palkinto tulisi NRJ:lle.

– Emme kilpaile toisiamme vastaan, olemme onnellisia toistemme puolesta, Jokela sanoi.

Saarisen ja Jokelan radio-ohjelmassa kuullaan viikoittain NRJ:n Aamun pakkosoitto -ohjelmaosio, jossa he soittavat pilapuhelun jollekulle kuulijalleen. Kaksikko nimesi MTV:n haastattelussa kaikkein hirveimmät pakkosoittonsa.

– Se tuli minulla pari viikkoa sitten. Tämä henkilö, jolle soitin, lähtikin siihen leikkiin mukaan. Hän tajusi olevansa pilapuhelussa, ja lopulta kävikin niin, että minä olin enemmän shokissa kuin hän, Saarinen kertoi.

– Hän pränkkäsi minua puhelun aikana muun muassa, että hän on maannut sairaalassa ja lääkäri on kosketellut häntä. Minä olin vaan, että mitä? Luulin, että Julianna on mukana juonessa, muttei ollutkaan, ja se oli kyllä hämmentävä hetki, hän jatkoi.

Jokelan ikimuistoisimmassa pakkosoitossa tunnelma oli hyvinkin toisenlainen.

– Eräs mies veti ihan kunnolla kierroksia. Siinä melkein jo aseella uhattiin ja oli kaikenlaista. Se on ehkä itselläni jäänyt mieleen. Kun hän löi meille luurin korvaan, niin oli aika hätäisesti pakko soittaa hänen vaimolleen, että voitko ottaa miehesi kiinni, ettei vaan käy mitään, hän kertoi.

Yllä olevalta videolta näet koko haastattelun, jossa kaksikko muun muassa esittelee näyttävät gaala-asunsa!

Lue myös:

    Uusimmat