F1-tunarille suorat sanat: Daniel Ricciardo hyökkäsi Lance Strollia vastaan Viaplaylla – näin kanadalainen reagoi

Lance Stroll vastasi Kiinan gp:n surkeimmasta suorituksesta, kun hän täräytti uusintalähdössä rajusti Daniel Ricciardon perään. Kisan jälkeen Viaplaylla Ricciardo oli ärsyyntynyt, Stroll taas ei ottanut vastuuta tunaroinnistaan.

Uusintalähdössä kärjessä ajava Max Verstappen hieman hidasteli mutkaan ennen kuin painoi kaasun pohjaan, ja autot joutuivat jarruttamaan hänen perässään. Kaikki muut hoitivat tilanteen kunnialla paitsi Aston Martinin Lance Stroll, joka ei ollut tilanteessa hereillä. Stroll täräytti rajusti Daniel Ricciardon perään ja pilasi australialaisen kisan.

– Ärsyttää. Katsoin hänen onboard-kameraansa, ja hän katsoi käännöstä. Uusintalähdössä pitää olla keskittynyt ja katsoa edellä ajavaan, Ricciardo sanoi kisan jälkeen turhautuneena Viaplaylla.

Hidastukset Strollin autosta näyttävät, että kanadalainen ei paina jarrua kuin vasta aivan liian myöhään.

– Ei voi olettaa, että lähtö tapahtuu tietyssä mutkassa. Kaikki hidastivat. Minäkin painoin jarrua ja tunsin vain, että jotain oli perässäni ja lopulta autoni alla, Ricciardo puhisi.

Strollilta kysyttiin tilanteesta kisan jälkeen.

– Joku jarrutti Ricciardon edessä ja hän pysähtyi eteeni. En päässyt mihinkään, kanadalainen selitteli välinpitämättömästi.

Lue myös:

    Uusimmat