Herkullinen, helppo ja halpa herkku Kaakkois-Aasiasta. Alle kymmenen euron lihakimpaleella valmistat upean annoksen neljälle ruokailijalle.
Porsaankylki on ruhon herkullisimpia osia ja mikä parasta, myös edullisimpia. Tällä kertaa ei tarvinnut maksaa kyljestä sitäkään vähää, koska lähi-K-kauppiaani K-Supermarket Kuninkaankulmasta Tampereelta halusi tarjota näytteen saapuneesta kuormasta.
Halusin tehdä possusta jotain kaakkois-aasialaista. Mukaan tuli tällä kertaa vietnamilaista sävyä. But there's a catch.
Ruoan hyvät puolet: se on varsin helppo ja aktiivista kokkausaikaa kuluu vähän.
Ruoan huonot puolet: Homma on hyvä aloittaa jo edellisenä päivänä laittamalla liha marinadiin. Lisäksi uunissaoloaikaa tulee varata 3 h, mutta sinä aikana voi katsoa vaikka leffan tai kaksi. Tai käydä pitkällä lenkillä.




